https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Japonski lifting – delo na sebi

Kdaj: Sobota, 25.10.2014 ob 9:00

Kje: Murska Sobota, Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota

Vljudno vabljeni na delavnico

Japonski lifting – delo na sebi
Zdravje in lepota, ki ju podarite sami sebi

 

MURSKA SOBOTA

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota (Zvezna ul. 10)

SOBOTA, 25. OKTOBER 2014, 9:00 – 13:00

 

4-urno delavnico Japonski lifting – delo na sebi bo vodila certificirana refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica Obrazne refleksoterapije Sorensensistem v Sloveniji, Nataša Kos Križmančič.

V stresnem vsakdanu je pomembno, da posvetimo nekaj časa zgolj svojemu telesu in duši. Zato vas vljudno vabimo, da se prepustite inovativni naravni metodi pomlajevanja obraza, Japonskemu liftingu. Metodo, katere avtorica je mednarodno uveljavljena refleksoterapevtka Lone Sorensen, lahko s pravimi prijemi izvajate kar sami na sebi.

Z izvajanjem metode na sebi boste dosegli globinsko stimulacijo podkožnih mišic ter prekrvavitev in lifting svojega obraza. Udeleženke preteklih delavnic so navdušene in tiste, ki redno izvajajo vaje, so že po nekaj dneh opazile spremembe in prejele komplimente. Počutijo se bolje, njihova koža je mehkejša in sijoča.

Japonski lifting pomladi kožo obraza, vaš obraz postane svež in sijoč, celotno telo pa se napolni z energijo. Z rednim izvajanjem terapije lahko zmanjšate gube, mlahavost in izboljšate teksturo kože. Z redno uporabo metode občutno izboljšamo tudi stanje mišic po obrazni paralizi.

Na delavnici boste poleg praktičnega znanja prejele tudi originalno šipkovo olje iz rezervata v Argentini in uporaben letak s slikami posameznih vaj, ki jih boste izvajali na obrazu. Za obisk delavnice ne potrebujete nobenega posebnega predznanja. Delavnica je namenjena vsem tistim, ki želijo z delom na sebi vplivati na svoj izgled in počutje.

Cena udeležbe na delavnici znaša 150 eur, za  prijave do 24.oktobra 2014, je cena delavnice 130 eur.

Prijave za delavnico zbira  Sonja Mikuž na elektronskem naslovu  msonja888mail.com in telefonski številki 041/785-867. Več informacij vam je na voljo na našem spletnem mestu: www.obraznarefleksoterapija.si.
ter na:

http://www.napovednik.com/dogodek306398_delavnica_japonski_lifting_delo_na_sebi_zdravje