https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNE VOLITVE 2014

FOTO: Po zmagi Jevška v Murski Soboti: »Sobota de zdaj živa!«

Murska sobota, 20.10.2014  

Aleksander Jevšek, zmagovalec lokalnih volitev v MO Murska Sobota, je skupaj s stranko SD ter vsemi poporniki in prijatelji pričakal volilne rezultate v soboškem baru Na Küjkli.


Ko so bili znani rezultati, so mu številni prihiteli čestitat. Množica tistih, ki so želeli seči v roke novemu županu se je iz minute v minuto večala, veselje pa se je preselilo na ulico. Slišati je bilo številne krike veselja kot npr. "Sedaj bo Sobota živela", "Končno. Bravo. Sedaj bo drugače" in podobne. Veselje in načrte za prihodnje sta delila tako bodoči župan mag. Aleksander Jevšek kot tudi njegov podpornik mag. Dejan Židan.

Mag. Dejan Židan: »Sobota dobiva župana, kakršnega si želimo«

»Jaz sem zelo vesel nad rezultatom. Sobota dobiva župana, kakršnega si želimo, ki bo znal povezovati, ki bo gledal v prihodnost, ki se ne bo prepiral in ki bo znal združiti občinske svetnike in svetnice. Ta župan bo imel veliko podporo s strani države. Ta župan bo znal nastaviti projekte, ki ne bodo le gradbeni, ampak projekte, od katerih bodo boljše živeli tudi ljudje. Verjamem, da je med nami, ki živimo v Murski Soboti, prisotno veselje, saj želimo živeti tu naprej. Tu bodo živeli tudi naši otroci in vnuki. Sedaj pa je čas, da pljunemo v roke in začnemo trdno delati za naslednja štiri leta.«

Mag. Aleksander Jevšek: »Samo povezani skupaj lahko naredimo razvojni preboj«

»Hvala vsem, tudi tistim, ki so volili drugače. Samo povezani skupaj lahko naredimo razvojni preboj v MO Murska Sobota. Tukaj pred ministrom Židanom povem, da nam ne bo Ljubljana komandirala, kaj bomo delali v MO Murska Sobota, mi bomo o tem odločali. V Ljubljani pa bomo imeli podporo, zato da bodo občanke in občani imeli boljšo prihodnost.«

Jevšek bo že takoj na začetku na široko odprl vrata občanom in občankam

Na vprašanje, kaj bo prvo naredil oziroma kaj ga prvo čaka pa je Aleksander Jevške povedal: »Že v prvih dneh bo marsikaj videti in opaziti. Predvsem bom na široko odprl vrata občanom in občankam, marsikaj se bo spremenilo tudi v mestnem jedru. Že na začetku bomo začeli mestno jedro skupaj z občani in občankami spreminjati tako, kot oni želijo. Primestna naselja bomo povezali s Sobočancem. To je projekt, ki je bil dobro nastavljen, to bomo nadaljevali. Sčistili bomo vodotoke. Po volilnih opravilih pa zavihajmo rokave in gremo delat.« 

Foto: Ksenija Glažar in Kristjan Škrlec

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.