https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pridružite se nam na brezplačnem mednarodnem javnem posvetu o zaposlovanju v tujini

Rakičan, 26.10.2014 ob 12:51  

Vabimo vas, da se udeležite brezplačnega mednarodnega javnega posveta »Iskanje službe v državah članicah EU ter pripadajoče pravice in obveznosti«.

 

Za vso zainteresirano javnost organiziramo brezplačni mednarodni javni posvet na temo zaposlitve Slovencev na evropskem trgu delovne sile s poudarkom na zaposlovanju v Avstriji

Na posvetu bomo spregovorili o aktualnih temah povezanih z iskanjem zaposlitve v tujini, o kariernih priložnostih čez mejo ter o tem, kje so prednosti, izzivi in ovire pri zaposlovanju v tujini. Spregovorili bomo tudi o tem, kako so slovenski kadri sprejeti v Avstriji, kako pristopiti k iskanju zaposlitve čez mejo in kaj od svojih zaposlenih pričakujejo avstrijski delodajalci. Beseda na jutrišnjem dogodku bo tekla tudi o sodelovanju med slovenskimi izobraževalnimi ustanovami in avstrijskimi delodajalci.

Na posvetu bodo kot govorci sodelovali:

- mag. Dietmar Fuchs, avstrijska kadrovska agencija (QUA Fehring)

- dr. Tanja Angleitner Sagadin, Mednarodno sodelovanje in projektna pisarna ECM

- Andreja Serec, Zavod T.I.M. Murska Sobota

- Tadeja Polanšček, vodja fizioterapije v terapevtskem centru Bad Radkersburg (Kurzentrum der Parktherme)

- Damir Grlec, pripravnik fizioterapije v terapevtskem centru Bad Radkersburg (Kurzentrum der Parktherme)

 

Pridružite se nam jutri, 27. oktobra 2014 ob 17. uri v RIS Dvorcu Rakičan.

 

 


   

Projekt je sofinanciran s strani Urada Vlade RS za komuniciranje.

 


Vabilo v priponki:

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.