https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V duhu Krompirjevih počitnic ustvarjajo tudi v murskosoboški knjižnici

Murska Sobota, 28.10.2014 ob 10:00  

V okviru Krompirjevih počitnic, ki bodo ta teden z delavnicami popestrile tudi Pišk v Murski Soboti, so danes pripravili brezplačne ustvarjalne delavnice za najmlajše.


 

Najprej so otroci v ustvarjalni delavnici prisluhnili pravljici »Winnie in čarobna palica«, nato pa v čarovniškem duhu nadaljevali, ter ustvarili zanimive maske čarovnic.

Ta teden se bodo v knjižnici zvrstile različne delavnice s pestrim programom, ki bo vseboval jesenske pravljice, barvanje pobarvank, ustvarjanje z jesenskimi pridelki, že jutri ob 11. uri pa boste lahko uživali v družbi prijaznih kužkov ter spoznavali njihov terapevtski učinek. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2014 ob 11:59 vinko megla gost

      Rejsan kak so pametni tej vočiteli na tej delavnicaj tak se friško znajdejo ka nikaj potegnejo v svoj žep. Me zanimle če bi ta gospoda bijla pripravlena kšenki tou delati.Na cil jin je tak vednaki geco gor na ujckati od dece staršon pa položnice razdeliti v velkon zneski ej takšo naše gospodarstvo.Ten vočitelon vse krej vzeti si ne zaslužijo plač dece nikaj ne navčijo samo landrajo po izletaj pa tak dele ten regres vzeti in plačo zmajnšat na pol in smo Švica.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.10.2014 ob 15:50 gost

      Vi ste face, to je bilo včeraj. Če tega dogodka niste objavili včeraj vsaj spremenite iz danes v včeraj je v PIŠK.... Pa v članku piše še: jutri boste lahko uživali v družbi prijaznih kužkov ter spoznavali njihov terapevtski učinek pa to je bilo že danes. Ojej

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. jozefa
      29.10.2014 ob 19:15 jozefa

      vinko megla in vsi ostali Delavnice za otroke v Pokrajinski in študijski knjižnici so zastonj, objavljene je bilo tako v knjižnici na plakatu, njihovi spletni strani in na njihovem facebook-u, zato vabljeni vsi jutri, v četrtek 30.10. 2014 ob 10h še na zadnje delavnice v tem tednu BREZPLAČNO! S sabo morate pripeljati otroke in prinesti dobro voljo! Moji otroci se že veselijo! LP

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.