https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurskim študentom podelili 91 zlatih štipendij

Murska Sobota, 18.12.2010 ob 13:47  

Danes je v Klubu PAC v Murski Soboti potekala slavnostna podelitev in podpis pogodb zlatih štipendij Mestne Občine Murska Sobota.

Zlate štipendije so namenjene študentom murskosoboške občine, ki  dosegajo določeno povprečje ocen, predvsem pa so pripravljeni sodelovati z regijo na različnih področjih in se po končanem študiju tudi zaposliti v domači regiji. Pomurska izobraževalna fundacija (PIF) je v sodelovanju z murskosoboško občino letos že osmo leto podelila štipendije kar 91 študentom.

Na slavnostnem dogodku je zlate štipendiste nagovoril izkušeni manager mag. Robert Ličen: »Ključ do uspeha so vztrajnost, volja in tekmovanje s samim sabo,« pri tem pa še izpostavil pomen etapnih ciljev, s katerimi se postopoma in lažje pride do zastavljenega večjega cilja.«

»Letos smo podelitev še vsebinsko nadgradili in pripeljali predavatelja z namenom, da bi motiviral študente k širšemu razmišljanju in jim pokazal, da smo lahko Slovenci in pa tudi Prekmurci najboljši na svetu. Veseli me velik odziv študentov in njihovi uspehi na različnih fakultetah, predvsem pa pozdravljam dejstvo, da si mladi štipendisti želijo graditi kariero v Pomurju,« je svoje vtise strnil predsednik uprave PIF pom. akad. dr. Mitja Slavinec.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.