https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Delavnica za božični sejem

Kdaj: Torek, 04.11.2014 ob 17:00

Kje: Murska Sobota, Waldorfski vrtec Pomurje

Veliko čast imamo, da nas bosta v torek, 4. novembra, obiskala gospod in gospa Thiesen! Gospa Ingrid Thiesen, dolgoletna waldorfska učiteljica z Danske in prava mojstrica ročnih del, bo delila z nami svoje neizmerno znanje in vodila delavnico v tudi v našem vrtcu. Na delavnici bo glavni poudarek na suhem filcanju (polstenju) in pletenju. Brez skrbi - za udeležitev delavnice ne potrebujete nobenega predznanja ročnih del, saj gospa Ingrid komaj čaka, da bo svoje znanje delila z nami. Obstaja tudi možnost, da se poučite tudi o drugih tehnikah izdelovanja ročnih del. Izdelki, ki nastanejo, so res prekrasni! Gospa Thiesen bo večino materiala prinesla s seboj, zaželjeno pa je, da sami prinesete še šiviljski pribor, morda pletilke ali kvačko. Čeprav se vam bo zdelo, da se boste težko odpravili z doma in prišli na delavnico, vam obljubimo, da vam ne bo žal! Takšne edinstvene priložnosti, sproščujočega in prijetnega doživetja res ne smete zamuditi. Delavnica je javna in je namenjena vsem, ki bi jih to morda zanimalo. Odvijala se bo med 17.00. in 20.00. uro, vendar pa to ne pomeni, da je treba biti prisoten na delavnici cel čas - sodelujete lahko le, kolikor vam dopušča čas. Prosim vas, da vabilo delite naprej oz. čim bolj razširite vest o njej! Božični semenj, ki bo 13. decembra letos, bo še lepši in dragocenejši ravno zaradi vaše pomoči! Hvala vsem že vnaprej!

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.