https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

VIC DNEVA

Stara prijatelja

1.11.2014  

Dva stara prijatelja, oba že dolgo upokojena, se peljeta z avtom in ogledujeta okolico. Prideta na križišče. Semafor je rdeč, vendar ga prevozita. Peter, ki sedi na sovozniškem sedežu po tihem premišljuje:

Najbrž se mi že meša, ampak skoraj bi prisegel, da sva prevozila rdeč semafor. 

Nekaj minut kasneje sta spet na semaforju. Spet je rdeč in spet ga prevozita. Peter je še bolj zaskrbljen, saj se mu spet zdi, da sta prevozila rdečo luč, ni pa čisto prepričan. Zdaj bo zelo pozoren, se odloči. 
Kaj hitro sta spet na semaforju, ki je, jasno, rdeč in spet ga prevozita. Tokrat se obrne k prijatelju in reče:

»Ej Polde, a ti veš da sva ravnokar že tretjič prevozila rdeč semafor. Če bo šlo tako naprej, naju boš ubil!!!« 
Polde ga čisto zgrožen pogleda:

»Ooooo sranje, a jaz vozim???!!!«

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.