https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Murskosoboške in puconske odbojkarice zmagovito končale leto 2010

19.12.2010  

Odbojkarice DŠR Murska Sobota so slavile na domačem terenu proti drugo uvrščeni ekipi iz Zreč, puconske odbojkarice pa so na gostovanju v Grosupljem v derbiju premagale domačinke in tako 1. del prvenstva v 2. državni odbojkarski ligi zaključile brez poraza in z enajstimi zmagami.

ATK Grosuplje : ŽOK Kema Puconci 1:3 (26:24, 19:25, 22:25, 15:25)

DŠR Murska Sobota : Swaty Comet Zreče 3:0 (25:20, 25:21, 25:18)

Sobočanke so sinoči slavile na domačem terenu in tako zmagovito zaključile jesenski del prvenstva.

Puconske odbojkarice na lestvici zanesljivo vodijo, pred drugo uvrščeno ekipo ATK iz Grosupljega imajo 9 točk prednosti, medtem ko so odbojkarice DŠR Murska Sobota jesenski del prvenstva končale na 8. mestu v konkurenci dvanajstih ekip. Zbrale so 14 toč (5 zmag in 6 porazov)

2. del prvenstva se nadaljuje 22.1.2011, že v prvi tekmi pa bo na sporedu pomurski derbi, saj se bosta v Murski Soboti pomerili ekipi DŠR Murska Sobota in ŽOK Kema Puconci.

FOTO: Martin Car

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.