https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Klub prekmurskih študentov bo tudi letos podelil štipendije

07.11.2014 ob 10:00  

Klub prekmurskih študentov v sodelovanju s Pomursko izobraževalno fundacijo in Pomursko gospodarsko zbornico objavlja razpis za pridobitev enkratnih štipendij socialno ogroženim študentom v okviru projekta Študentski fond. Tudi letos namenjajo sredstva za 20 štipendij v vrednosti 300 EUR. Vzporedno z razpisom Študentski fond objavljajo tudi razpis za enkratne štipendije v okviru projekta Forint za študij, ki je namenjen članom Sekcije porabske mladine Kluba prekmurskih študentov.

Klub prekmurskih študentov je včeraj objavil že šesti razpis v okviru projekta Študentski fond, kjer vsako leto podeli enkratne štipendije socialno ogroženim študentom, članom kluba. Na razpis se lahko prijavijo študenti, stari manj kot 27 let, s stalnim prebivališčem v Upravni enoti Murska Sobota. Rok za oddajo vlog je 28. november 2014. Po izteku roka bo tričlanska komisija pregledala prejete vloge po točkovniku, ki je javno dostopen, ter obvestila vlagatelje o rezultatih razpisa.



Klub prekmurskih študentov v sklad Študentskega fonda tudi letos namenja sredstva za 20 enkratnih štipendij v vrednosti 300 EUR.

Vzporedno z omenjenim razpisom Klub prekmurskih študentov objavlja tudi razpis Forint za študij za dodelitev enkratnih štipendij za člane Sekcije porabske mladine. V sklad Forinta za študij so tokrat namenjena sredstva za šest enkratnih štipendij v vrednosti 150 EUR.

Celotno razpisno dokumentacijo si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.