https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Jevšek vabi vse občane v svojo pisarno

Murska Sobota, 11.11.2014 ob 11:00  

Nov župan Mestne občine Murska Sobota AleksanderJevšek bo izpolnil željo, ki jo je imel pred volitvami, da bi na njegova vrata lahko potrkal vsak občan. Župan se zaveda, kako pomemben je neposredni stik z občani, ki se znajdejo v težavah, bi županu želeli predstaviti svoje pobude, mu izreči pohvalo pa tudi kritiko. Zato župan Jevšek uvaja t.i. odprta vrata za občanke in občane in sicer vsak prvi torek v mesecu od 12. ure naprej.

Z Mestne občine Murska Sobota tako občanke in občane pozivajo, da se za srečanje z županom predhodno najavijo na elektronskem naslovu: mestna.obcina@murska-sobota.si, brezplačni telefonski številki 080 88 54 ali se osebno oglasijo  na vložišču Mestne občine Murska Sobota. Ob najavi naj opišejo zadevo, ki jo želijo prenesti županu, da bodo srečanja potekala v zadovoljstvo vseh udeleženih.

Poleg neposrednih srečanj z županom Jevškom, ostaja za vse občanke in občane na voljo spletna aplikacija Pomoč občanu, preko katere lahko občanke in občani županu ali strokovnim sodelavcem mestne uprave zastavijo vprašanje, podajo predloge ali pobude. Skupaj s sodelavci na mestni upravi se bo župan trudil, da bodo odgovori na zastavljena vprašanja pripravljeni in objavljeni ažurno.

Z dobro komunikacijo med županom, občinsko upravo in občankami in občani si na edini pomurski mestni občini prizadevajo, da bi bilo življenje v občini prijaznejše.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2014 ob 11:41 Gost3 gost

      Pa do meli vsi mesto v pisarni?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.11.2014 ob 13:34 M gost

      Čeprav te nisem volil (niti Štihca ne), ti želim veliko uspeha. Srečno!

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.11.2014 ob 14:32 gost

      Pridem mu povedat, da se naj takšnih stvari kot je delal Štihec izogiba.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.11.2014 ob 14:40 Tadej gost

      Tudi ge van želin g. Jevšek puno uspeha čeprav vas nejsan volo ampak vseeno san tude ge del toga mesta in me posledično skrbi za prihodnost. San pa mnenja ka de van zelo težko na toj funckije kajti prihajate iz policijske šole pa čeprav je za vami 30 let delovne dobe. To se na ton delovnon meste ge se nahajate zaj vi popolnoma izniči. Vuplen samo ka nete pretiravale v kadrovanje pa talale delovna mesta mijmo vse logike, kjer ljudje v ton meste že itak sedijo 90% v napačneh službah z neustrezno izobrazbo. Zato pa je to mesto tak nerazvito, nerazgledano in zaostalo že od njegovega nastanka. Pa srečno!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.11.2014 ob 19:01 Koki gost

      Ja vsi ite njemi v pisarno ka van nakaže gezero evrov ka ste ga volili. Zaj do šniclni doj z neba leteli vi te pa samo gobce odprejte držali ka do van notri leteli. Dobro ka ma Sobota novega župana vaj kak fajn.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.11.2014 ob 19:27 čebelica Maja gost

      Zaenkrat ne vem s cim bi si zasluzo moj glas, sploh pa se zdaj tam cedi samo med, ki ga niti ne maram! Zelim mu pa uspesno povezovanje.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.11.2014 ob 19:54 gost gost

      Tovrstna najava "odprtih vrat" je norčevanje iz občanov, ki jim prejšnji župan ni omejeval dostopa do njega. To so zdaj bolj "zaprta vrata" kot karkoli drugega. Prej omejitev dostopa do župana namreč ni bilo, občina ni imel uradnih ur in si lahko prišel kadarkoli. Prva poteza, prvi fail, prva stvar na slabše glede na stanje pri prejšnjem županu. Uradno potrditev da je Opecova profesionalna podžupanja za 3200 € plače še čakam, zato je še ne štejem kot naslednja bruka in naslednja stvar slabša od ureditve prejšnjega župana. Upokojeni g. Jevšek je stopil v velike čevlje, ker ga bomo non stop primerjali s prejšnjim županom Štihecom. Se verjetno še niti ne zaveda v kaj se je podal ko je lepo in bogato plačano penzijo zamenjal za delo na občini.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.11.2014 ob 20:37 gost

      lep dan ti zelim gos.jevsek, ne pozabite kaj ste obljubili......hitro mine 4let..........

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      12.11.2014 ob 11:40 ms gost

      Što pa je te bil glavni da so se bagzivali z bulmastifami ka so psi ovoga bujli .Vse je enjalo pa nišče nikaj nej najšel ka so baje bilij tan nekši pišlijvi lidje pa nekše baba z svetlov kečkov na glavi .Tak so prej leteli ka so vse tan nihali jakne ledrne ženske iz Milana pa umetni cüjcki na remlaj vse je tan ostalo od sile .Nikaj ne vejmo kak je z tistimi slinami miličarov ka je zdajšnji župan daj jemati miličaron .Pa baje je koštalo 400 € en vzorec .

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      12.11.2014 ob 12:45 gost

      ajde ne serte, ge si pa te lejko k Tončeki sam tak prišo gda si ščeo. ka trousite takšne bedarije. glih tak si se mogo najaviti pa gda je meo čas te je sprejmo. pa sakši je tudi nej mogo k njemi prijti. ka mislite ka župan tan sami sidij pa čaka ka do njemi zateženi občani odli ta napekat ali ka?

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      12.11.2014 ob 18:58 gost gost

      Ja .Pri obisku župana dobi vsak dunajca pa dva deci šmarnice z njegovih goric.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      12.11.2014 ob 20:46 gost gost

      če si se najavo po telefone ali pri tajnici si lejko prišo kadarkoli, nej samo prvi torek v mesecu ka zdaj pri Jevšku. Jasno pa ka nenajavleni nemreš priti ka te sredi sestanka nihče nede sprejemal. Zato ti ne seri gost dva posta pred menof če ne poznaš razmer

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      05.12.2014 ob 16:35 resnica gost

      ka van zdaj ne paše ka tak ležje prideš do župana, prle si se mogo pri Štiheci najaviti pa če si bil njegov simpatiter si prišo do njega ovak pa nej. kak občan in funkcionar krajevne skupnosti san k njemi prišo v 4 leta dvakrat, enok me je rabil zavolo volitev, obljubljal je sve nemogoče nej nam pa za tisto zadevo nika dal, to je resnica in zdaj če koga boli ka do jevškase se da hitro priti hvala Jevšek.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.