https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Turnišču so spet streljali občani

14.11.2014 ob 8:00  

V Občini Turnišče v tem tednu slavijo občinski praznik. Tudi letos je program športno, družabno in malce tudi tekmovalno obarvan. Včeraj je potekalo strelsko tekmovanje s sodobno zračno puško na elektronske tarče imenovano - Občan strelja.

 

Strelsko tekmovanje je potekalo v organizaciji Strelskega društva Štefan Kovač Turnišče v klubskih prostorih podjetja Agrocorn v Turnišču. V strelskem tekmovanju so lahko sodelovali vsi, ki strelskega športa ne trenirajo aktivno. Družabni del pa je bil namenjen vsem. Nagrade najboljšim strelcem, strelkam in ekipam je podelil vrhunski strelec in domačin Robi Markoja.

Na tekmovanju je sodelovalo enaindvajset moških in pet ženskih predstavnic ter 7 ekip. Med tekmovalci se je najbolje odrezal Robert Tkalčič, kateremu sta sledila Andrej Horvat in Miha Fuks. Najboljši rezultat v ženski kategoriji je dosegla Janja Dominko. Sledili pa sta ji Danijela Skledar in Jasmina Denša. Med ekipami je prvo mesto zasedla ekipa BAM, na drugem mestu je sledila ekipa Mi trije, na tretje mesto pa je bila uvrščena ekipa KS NEDELICA.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.