https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sto pohodnikov prehodilo enajsto pot sprostitve in užitka

Dolina, 15.11.2014 ob 13:00  

Razvojni zavod Občine Puconci in KTD Dolina sta organizirala že 18. Martinov pohod po Občini Puconci oziroma 11. pohod po poti sprostitve in užitka.


Približno sto pohodnikov se je danes zbralo pri gasilskem domu v Dolini in se podalo na osem kilometrsko krožno pot. Pohodniki so se sprehodili po enaki poti kot lani, zato si potek poti lahko pogledate TUKAJ. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.11.2014 ob 14:32 včelar gost

      Eni su se lekaj včilij oditi ! Ljudje se zavedajo , kaj pomeni hoja . Bilo je gotovo lepo , drugič bo pa še lepše , ker se jim bom pridružil tudi jaz ! Zdravje je bogastvo , zato ga negujmo in vzdržujmo !!

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.11.2014 ob 19:47 vinko megla gost

      Ha ha ha včelar@@@ ja si prišo gor ka je kšenki nikaj nej za jesti in lokati ha ha ja viš prav maš lepo odiš nej pa šinfleš vse prejk pa potli kšenki ješ hi hi somar eden kmetavzarski hi hi hi hi hi hih lakotnjak tak lačnij lidij v evropi niga kak tu..

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.11.2014 ob 16:01 šalovčar gost

      Telko kilometrov za kiselo župo pa špricer idejo pa če bi po vodi do kolen šli samo ka se na papcajo .Ha,ha. včelar ;;;@@@ ka boš pa te tij dröjgo leto naprej pred njimi klovna špilal ali cirkusanta ?ha,ha kak se eni norca delasjo iz sejbe

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.