https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Damjan Bohar na vrhu z Edin Džekom v Ground crossbar challenge

18.11.2014  

Vzhajajoča zvezda v Sloveniji, Damjan Bohar je zadnji igralec, ki se je preizkusil na UEFA Training Ground crossbar challenge.


Prekmurec Damjan Bohar je od desetih poizkusov trikrat zadel prečnik vrat in se tako na vrhu izenačil z bosanskim zvezdnikom Edin Džekom.

Posnetek si lahko pogledate TUKAJ.

"Bohi" je danes tudi med izbranci Srečka Katanca za prijateljsko tekmo proti Kolumbiji, ki bo danes ob 18. uri v Stožicah. Glede na to, da je kar precej standardnih igralcev zapustilo reprezentančno bazo in se vrnilo v svoje klube, bodo dobili priložnost za dokazovanje tisti, ki igrajo manj ali še niso nikoli zaigrali v dresu z državnim grbom, Bohar pa ni edini Prekmurec, na priložnost bo čakal tudi Erik Janža.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.11.2014 ob 20:23 obicne budale gost

      se sklanjati ne ve, prekmarce.... "z edin dzekom" loooool

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.11.2014 ob 20:35 gost

      obične= navadne.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.