https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pomurski policisti obravnavali dvanajst kaznivih dejanj

18.11.2014 ob 6:08  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, dvanajst kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, povoženje divjadi in tujcu zasegli teleskopsko palico.

V vseh treh obravnavanih prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda.

Na področju kriminalitete obravnavanih pet tatvin, trije vlomi, dve poškodovanji tuje stvari, goljufija in ponarejanje denarja. V Puconcih odkrit bankovec za 20 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen. V Lipovcih obravnavan vlom v delovni stroj, v G. Radgoni vlom v poslovni prostor in v Svetem Juriju ob Ščavnici vlom v stanovanjsko hišo. V G. Radgoni obravnavana tatvina denarnice in kolesa, v Gančanih tatvina cipres, v Črenšovcih tatvina kolesa in v Kamovcih tatvina goriva iz traktorja.   

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je po intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal. 

Od 15. novembra naprej je na vozilih obvezna uporaba zimske opreme. Z namestitvijo ustrezne zimske opreme boste sebi in drugim udeležencem v prometu omogočili varnejšo vožnjo. Ne dovolite, da bi zaradi neuporabe predpisane zimske opreme postali povzročitelj prometne nesreče ali zastoja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali  na pomurski avtocesti.  

    Fotogalerija