https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Veržej: Jesenski del uspel na tekmovalnem in organizacijskem nivoju

Veržej, 19.11.2014  

Jesenski del prvenstva v drugi slovenski ligi je za nami. Zato smo povprašali edini pomurski drugoligaški nogometni klub, kakšen je njihov pogled na dosedanji del sezone ter kakšni so njihovi cilji za spomladanski del.

Jesenski del sezone je uspel tako na tekmovalnem kot tudi na organizacijskem nivoju, so nam sporočili iz kluba in nadaljevali, da glede na dejstvo, da v klubu delujejo volontersko in da jim ponavadi zaradi delovnih obveznosti zmanjkuje časa, so odlično organizirani. Mogoče je prednost tudi v tem, da večina tistih, ki vodi klub niso nikoli aktivno igrali nogometa. Tako lažje sprejemajo odločitve pomembne za delovanje kluba.

Z dosedanji rezultati so zadovoljni

Rezultati jesenskega dela ekip, katere nastopajo na državnem nivoju (člani, mladinci, kadeti in starejši dečki) so v okvirju načrtovanih in so z njimi lahko zelo zadovoljni.

Članska ekipa je po odlični lanski prvi sezoni v 2. SNL (osvojeno četrto mesto) doživela poleti kar nekaj sprememb v igralskem kadru. Poslovili so se od odličnih mladih igralcev iz Maribora (Hotića, Stojanoviča, Vukliševiča, Zahoviča in Živka), ekipi sta zapustila Hodnik (Slatina) ter Sečko (Rakičan). Tako je igralska zasedba slonela na večinoma lastno vzgojenem kadru. Na srečo sta pri nas ostala še Kek in Kouter, pridružili so se jim še izkušeni Vaš, mladinski reprezentant Gliha ter perspektivni Petek (prej Aluminij). Pomembno je tudi nadaljevanje odličnega dela trenerja Zlatka Gaborja ter trenerja vratarjev Sebastjana Starovasnika. Jeseni so ekipo pestile številne poškodbe. Celotno jesen je izpustil Matej Vinkovič, v začetku sta manjkala Kavaš in Polajžer, v drugem delu sezone pa Kaučič, Petek in Ropoša. Zadnji del sezone ni odigral tudi Pelcl (službene obveznosti). Kljub temu so fantje osvojili samo eno točko manj kot v enakem obdobju lanske sezone. Uspeh je še toliko večji saj so letos manjkajoči igralci v lanski sezoni dosegli skoraj polovico vseh zadetkov.

Uspešni tudi mladinci in kadeti

Pričakovanja sta izpolnili tudi selekciji mladincev in kadetov, kateri sta na skupni lestvici 2. SKL/SML  po jesenskem delu na prvem mestu, kadeti so tudi jesenski prvaki. Selekcija starejših dečkov U-15 je na lestvici 1. lige na zelo dobrem sedmem mestu. Odlični rezultati so posledica kakovostnega delo trenerjev (Fajdiga, Starovasnik, Špilak, Titan), širokega izbora igralcev, vestnega dela na treningih ter korektnih medsebojnih odnosov.  Veliko je k temu pripomogla organizacija poletnega  nogometnega kampa v Sv. Martinu na Muri.

Veseli jih tudi veliko število igralcev v mlajših selekcijah (od U-7 do U-13), katere vodijo mladi perspektivni trenerji.

Cilje dosegli v celoti

Športne cilje so dosegli v celoti. Za dosego teh ciljev pa je potrebno učinkovito vodenje kluba, finančna sredstva ter dobri pogoji za treninge in tekme. V primerjavi z drugimi klubi so šibki predvsem na infrastrukturnem področju. Manjka jim pomožno igrišče, ki ga bodo kljub prizadevanjem zaradi zaščitenosti območja, težko realizirali. Bosta pa velika pridobitev dve prostorni slačilnici, ki ju bodo dokončali do začetka spomladanskega dela sezone.

Brez hitrih in posledično nepremišljenih sprememb

Klub ima dolgoročno začrtano politiko, ki se v celoti izvaja. Tako niso pripadniki hitrih in posledično nepremišljenih sprememb. Upajo, da jim bodo vremenske razmere omogočile uspešne priprave. Članske bodo potekale v domačem okolju, obstoja možnost kadetskih in mladinskih priprav na obali. Osnova pri članih je saniranje poškodb, v kolikor bo možnost želijo še kako kadrovsko okrepitev. Naslednje leto upravnemu odboru poteče štiriletni mandat in v vodstvu kluba upajo, da se bo klubu  pridružil kak nov član s svežimi idejami.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.11.2014 ob 14:26 gost

      Ustvarili so za 1 miljon eurov prihodka in pri tem imeli 100.000,00 odhodka. Prodali so 10.000,00 vstopnic v jesenskem delu. Imajo reprezentanta do 19 let. Trenerja, kateri res zbira enajsterico po kvaliteti. Skratka vrhunsko organiziran klub, kjer so igralci zelo srečni, da so se kar denarju odpovedali. Vse je na profesionalni ravni, tako, da res morejo odklanjati atekove sineke.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.11.2014 ob 16:47 gost

      Ti pa si butec.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.11.2014 ob 17:30 gost

      Prekmurci naduti zdaj malo komentirajte o veržeju

      0 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      19.11.2014 ob 17:31 pravi prlek gost

      Gost ti si za 1 miljon bolan, verjetno nisi prišel v tem klubu v promet !! Vem da si marsigdo želi igrati v drugi ligi pa mu manjka eno ali drugo. ha, ha na zgornji sliki ne more biti vsak ker moraš biti kvaliteten. Da pa očitno nimaš pojma kaj to stane. Zato pa trenutno noben prekmurski klub FINANČNO ne zmore druge lige. Imaš možnost igrati v ŠURC LIGI.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.11.2014 ob 7:39 Ata gost

        Prlek,ne šinfaj naših prekmurskih klubov,pa se ne duvaj telko,ka se to hitro vse spremeni.Pregovor:NEGA DNE,ZA KATERIM NEBI PRIŠLA TEMA.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.11.2014 ob 23:30 goričkilajoš gost

      Tij zabiti veržejčan, zdaj si pokazo vaš prizadeti obraz

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.11.2014 ob 8:18 gost

      Priznati moramo da v Veržeju delajo najboljše z mladimi,vsaka čast prvi ekipi,predsednik in u,o,pa zaslužijo vse pohvale,za klub pa en velik minus,slabi pogoji za treniranje,v to smer je treba razmišljat,mladi prihajajo

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.11.2014 ob 9:32 gost

      Vsaka čast trenerju Gaborju, da je naredil igralca Gliha, kateri lahko že igra za reprezentanco. Gabor je res čarodej, kakšno znanje ima, kako lahko hitro naredi kvalitetnega igralca. Vsi pljuvate po malon Glihi, samo če nima s kom igrati pri Veržeju, ker drugi nimajo kvalitete. Gabor kapa dol pred tvojim znanjem. Ti si doktor nogometa. Pa še si se odrekel denarju iz Ljubljane. Take trenerje rabimo.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.11.2014 ob 17:44 gost

        Bok ima dolgo palico,upam da se bo to šinfanje vrnilo tebi,ali tebi najbližnjim,pa res ne želim,ampak si vstrajen,pri šinfanju

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.11.2014 ob 12:16 gost

      Ziko tebe to kritizirajo tvoji nevoščljivi kolegi,slabega se nikoli ne omenja,če razumete

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.11.2014 ob 15:13 gost

      Gliha je v reprezetanci zaradi fotra nej zaradi kvalitete pameten raje ne piši bedarije. Ziko ma ( službo ) v 2 ligi na slabšo jas nebi šel. V prekmurji je vsak dan ( pomurska liga ).

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.11.2014 ob 17:37 gost

      VERŽEJČANI vepa narejte igrišče negde vuni ka nejte špilali samo v ŠUMI, toj nej rejsan ka nebi OBČINA poglednola pa dala parcelo pa nejmate drujgoga športa.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.11.2014 ob 18:17 gost

      Na strani NK TOLMIN posnetek tekme z VERŽEJEM.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.11.2014 ob 21:23 gost

      Odlicni zakljucek vseh Verzejskih selekcij.Se posebej je za pohvaliti kadete, kateri so letos izjemno mocni in zreli za prvo ligo.Seveda brez odrekanja ter trdih treningov negre, negre pa tudi brez dobrega trenerja (Marko Fajdiga). Čestitke vsem selekcijam ter vodstvu kluba.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.11.2014 ob 11:33 gost

      Ni kaj vsaka čast Veržeju v vseh kategorijah, na koncu tudi članom, čeprav sem med sezono velikokrat, kaj pokritiziral člane, ko sem spremljal tekme in igro.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.11.2014 ob 10:36 gost

      Če bi bil jas nogometaš bi bil ponosen da lahko igram v drugi ligi. To je le tekmovanje ki potuješ po celoj SLOVENIJI in možnost za napredek, kak je imel Stojanovič, Zahovič, ITD. Dečki 3 liga je dotalka nezanimiva. Bil sem z vašimi predstavami zelo zadovolen, imate igro in vas drugoligaški klubi cenijo to sem videl na lastne oči.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.12.2014 ob 17:25 gost

      Ti igralci ki so zgoraj na sliki, grejo v zgodovino NK VERŽEJ kot ena najbolj talentiranih generacij in ena generacija, ki je postala prvak v tretji ligi vzhod in ki se uspešno že drugo leto zapored kosa v drugi ligi. Ko bo iz te ekipe odšlo jedro, se klubo obetajo zelo težki časi v članski konkurenci. Vsi ki delate v klubo in odločate, vas prosim, da zadržite te fante še vsaj dve leti skupaj, saj niso še pokazali vsega, kaj so sposobni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.