https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Udeležite se delavnic REG-NET

24.11.2014 ob 8:00  

V okviru slovensko-madžarskega čezmejnega projekta REG-NET vabljeni na tematske delavnice.

  

25.11.2014

V okviru projekta REG-NET bosta v torek, 25. novembra 2014 na Generalnem konzulatu Republike Slovenije Monošter (Kossuth u. 39, 9970 Szentgotthárd/Monošter) dve tematski delavnici:

- Delavnica z naslovom:  Razvoj varstva okolja in zdravega načina življenja na slovensko – madžarskem obmejnem območju, med 10.00 in 12.30 uro.

- Delavnica za naslovom: Razvoj kulturne dediščine na slovensko – madžarskem obmejnem območju, med 13.00 in 16.00 uro.

Delavnici se izvajata v okviru projekta REG-NET (OP SI-HU 2007-2013) in služita povezovanju organizacij na čezmejnem območju pri kreiranju novih skupnih projektov za naslednjo finančno perspektivo. Cilj delavnic je izmenjati ideje za prihodnje čezmejne projekte in vzpostaviti okvirje partnerstev za  čezmejne projekte v novi finančni perspektivi. Na delavnicah bodo predstavljeni nekateri že zbrani predlogi projektnih idej, vsekakor pa bo čas tudi, da predstavite še svojo idejo, če jo imate.

Vljudno vabljeni!

 

   

 

  

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.