https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Vabimo vas na 4. tržnico poklicev in predstavitev srednjih šol

Kdaj: Torek, 25.11.2014 ob 15:30

Kje: Gornja Radgona, v prostorih Osnovne šole Gornja Radgona

Zavedamo se pomembnosti izbire poklica in nadaljnjega izobraževanja, zato na Osnovni šoli Gornja Radgona organiziramo tradicionalno bienalno 4. tržnico poklicev in predstavitev srednjih šol. Predstavilo se bo 23 srednjih šol iz pomurske in podravske regije, k predstavitvi smo povabili tudi srednji šoli iz Bad Radkersburga. Srednje šole bodo predstavile svoje programe in seznanjale z K sodelovanju smo povabili tudi Zavod RS za zaposlovanje, Območno službo Murska Sobota, Urad za delo Gornja Radgona (deficitarni in suficitarni poklici), Center za socialno delo Gornja Radgona (uveljavljanje pravic iz javnih sredstev: državne štipendije, pravice do otroškega dodatka, subvencije malice in kosila ...) ter dijaške domove. Vabimo vas na 4. tržnico poklicev in predstavitev srednjih šol, ki bo v torek, 25. novembra 2014, od 15.30 do 18.00,v prostorih Osnovne šole Gornja Radgona, Prežihova 1. Zaradi velikega odziva srednjih šol bomo tudi letos Tržnico poklicev organizirali v veliki telovadnici in v garderobi (vhod-izhod 3). Učenci bodo skupaj s svojimi starši skozi predstavitve srednjih šol izvedeli več o programih srednjega poklicnega, srednjega strokovnega oz. tehniškega izobraževanja, gimnazijskih programih ter Na 4. tržnico poklicev (na naši šoli jo izvajamo vsako drugo leto) smo tudi letos povabili vse osmošolce in devetošolce ter njihove starše iz vseh osnovnih šol iz Upravne enote Gornja Radgona:  OŠ Apače s PŠ Stogovci, OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici, OŠ Kapela, OŠ Radenci, OŠ dr. Antona Trstenjaka Negova in seveda naše OŠ Gornja Radgona s PŠ dr. Janka Šlebingerja.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.