https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

NK Črenšovci ni dosegel svojih zastavljenih ciljev

27.11.2014  

Dosežen rezultat Nogometnega kluba Črenšovci ni zadovoljil njihovih planov in pričakovanj, posebej pa izpostavljajo, da si tudi njihovi navijači in pristaši kluba želijo boljših rezultatov, kar jih seveda obvezuje za naprej.

Zastavljeni cilj torej ni dosežen, kljub temu, da jih nobena ekipa ni nadigrala in da bi lahko z malo več sreče točkovna bera bila precej boljša.

Dosedanji del sezone je pokazal, da je novoustanovljena 3. SNL-vzhod zelo zanimiva, gledana in da je odločitev NZS gotovo pravilna. Vrh lestvice krojijo izkušene ekipe iz prejšnje tretje lige, drugi del lestvice pa ekipe, ki so vstopile v tekmovanje na novo, kar je po oceni vodstva kluba NK Črenšovci pričakovano.

Na osnovi okvirne analize in ocene dosedanjega tekmovalnega dela, bodo v zimskem prestopnem obdobju okrepili ekipo s tremi ali štirimi kvalitetnimi igralci, iščejo pa tudi pravo rešitev na trenerskem položaju.

Posebnega presenečenja v jesenskem delu ni bilo, pričakovali pa so večjo odgovornost in dojemanje tretjeligaškega tekmovanja pri nekaterih igralcih. Posebno razočaranje pa so seveda sodniški stroški, ki so po njihovem mnenju glede na obljubljeno in glede na realnost daleč previsoki.

»Napoved za drugi del sezone je nehvaležna in preuranjena. Osnovni cilj in želja je, obdržati status tretjeligaša in okrepiti delo z mlajšimi selekcijami,« so previdno napovedali preostanek sezone.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.11.2014 ob 14:52 črenšovčar gost

      NK Črenšovci imajo katastrofalno vodstvo z županom na čelu

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.11.2014 ob 16:44 gost

      dejstvo je ka se v prekmurski fuzbal vlaga preveč pejnez - haska pa razen parih posameznikov, keri slujžijo s tem fuzbalom občani nemajo nikšoga!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.11.2014 ob 18:22 gost gost

      Prvo je potrebno zamenjati vodstvo kluba. V nadaljevanju dati trenerju podporo in mu omogočiti normalno delo, ker ni slab. Usoehi pridejo po trdem delu.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.