https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Odranci z osvojitvijo naslova jesenskih prvakov presegli svoje cilje

28.11.2014  

V NK Odranci so zelo zadovoljni, saj so ob pomladitvi članske ekipe postali jesenski prvaki, kljub temu da so celo jesensko sezono, razen prvih dveh tekem, ostali brez igrišča.


Cilje so tako z osvojitvijo naslova jesenskih prvakov presegli, saj so pričakovali uvrstitev okrog tretjega mesta, kar je bil tudi cilj pred začetkom sezone. Razočaralo jih je edino vreme v jesenskem delu sezone, saj so praktično čez noč postali "brezdomci". Za spomladanski del pa pričakujejo zanimiv boj tako za prvaka kot tudi za obstanek.

Pogled na dosedanji potek sezone jih ne preseneča, kajti že pred začetkom prvenstva 3. SNL so pričakovali uvrstitve določenih ekip na vrhu in tudi na začelju lestvice.

Zahvalili pa bi se radi predvsem pravim Odranskim navijačem, ki so jih spodbujali kljub temu, da so se bili primorani voziti na domače tekme v sosednje Črenšovce in Lipo. Prav tako se zahvaljujejo vodstvu NK Črenšovci in NK Lipa za izkazano solidarnost ter izposoji njihovih igrišč za igranje tekem NK Odrancev.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.11.2014 ob 21:48 gost

      močna ekipa. Ka odranci majo voljo iti v drujgo ligo? OD VSAKE EKIPE BI LEJKO DOSTI VEČ NAPISALI POKLICALI MOGOČE TRENERA, DIREKTORA, ... KER TO KA JE NAPISANO JE ENAKO KOT ČE BI BILO SAMOINICIATIVNO NAPISANO ENAKO Z GRADOM IN TROMEJNIKOM

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.