https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomurski sejem gosti male živali

28.11.2014 ob 11:00  

Pomurski sejem v Gornji Radgoni  bo v sodelovanju s Slovensko zvezo društev gojiteljev pasemskih malih živali, od petka 28. do nedelje 30. novembra, organiziral na Pomurskem sejmišču »Državno razstavo pasemskih malih živali – Gornja Radgona 2014«.


 Na razstavi se bo s svojimi najboljšimi živalmi predstavilo okrog 200 slovenskih gojiteljev sobnih ptic, kuncev, golobov, morskih prašičkov in perutnine.

Množice zainteresiranih ljubiteljev, rejcev, strokovne javnosti in članov zvez gojiteljev pasemskih malih živali iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske, si bodo lahko ogledali 1000 različnih pasemskih živali. Poseben del razstave bo namenjen tudi slovenskim avtohtonim in nacionalnim vrstam perutnine in golobov, kjer bo možno videti tudi našo štajersko kokoš. Razstavljene živali bo ocenila strokovna komisija ter svoje rezultate objavila v posebnem katalogu. Ta bo na prireditvi v strokovno pomoč vsem, ki bodo želeli razstavljene živali tudi kupiti.

   

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.