https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Srečanje starejših krajanov v Ljutomeru

Ljutomer, 30.11.2014 ob 7:15  

Krajevna skupnost Ljutomer in KO Rdečega Križa Ljutomer sta v petek, 28. novembra, v dvorani ŠIC  organizirala srečanje starejših krajanov mesta Ljutomer.


Prireditve, ki že tradicionalno poteka konec leta, so se med drugim udeležili tudi direktor občinske uprave Občine Ljutomer Tomislav Zrinski, predsednik KS Ljutomer Cveto Melin, predsednica OZ RK Ljutomer Silva Duh, dosedanja predsednica OZ RK Ljutomer Veronika Bogdan, predsednik KO RK Ljutomer Miro Marinič in sekretarka OZ RK Ljutomer Maša Senčar Germšek.

Kulturni program so pripravili učenci Glasbene šole Slavka Osterca Ljutomer in učenci iz OŠ Ivana Cankarja. Program je povezovala Mira Azzeh.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.12.2014 ob 23:54 vitez gost

      Zaj ma družinsko podjetje Občina d.o.o. dovolj vazalov, oprod in ostalih uslužbencev OU da gredo na razna srečanja in proslave. Sama poglavarka pa ne rabi hodit okrog. Podaniki veselo ploskajo. Da ti partner, rodbina in prijatelji pardon oprode vodijo Krajevne skupnosti. Takega razkošja si še Janković in Popović ne privoščita.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.03.2016 ob 0:43 gost

      Zdaj ko ima njen mož občinsko sluzbo bo pa verjetno imel denar

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.03.2016 ob 0:46 Dolg gost

      Za kaksne stare grehe

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.