https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Drsališče Lucky Sobota – prvi drsalci že na ledu

Murska Sobota, 09.12.2014 ob 7:10  

Od začetka decembra do konca februarja lahko v središču Murske Sobote, na Trgu kulture, že drugo leto zapored brezplačno drsate na velikem drsališču, ki je letos poimenovano Drsališče Lucky Sobota. Uradno otvoritev s programom, ki je bila napovedana za minulo soboto, so zaradi slabega vreme žal morali odpovedali. V ponedeljek so drsališče uspeli usposobiti, tako da že sprejema prve drsalce.


Drsanje brezplačno, doplačilo za najem opreme

Vstop na drsališče s svojimi drsalkami je brezplačen. Opremo si lahko tudi izposodite, cena najem drsalk je 2 EUR, čelade prav tako 2 EUR, za najmlajše, ki se še ne znajo samostojno drsati, pa si lahko izposodite pomočnika tjulna Lucky, katerega najem stane 3 EUR za 30 min.

Če ne znate in bi se radi naučili drsati ali nadgraditi svoje znanje drsanja, ponujajo šolo drsanja za otroke in odrasle.  Prirejajo tudi rojstnodnevne zabave na ledu.  

Poskrbljeno bo tudi za  pester program na in ob ledu, razne aktivnosti za drsalne navdušence različnih starosti. Tudi letos se lahko okrepčate s kuhanim vinom, vročo čokolado in drugim iz njihove gostinske ponudbe.

Postani za en dan animator, asistent, gostinec, model, fotograf....

V želji, da drsališče ne bi bilo le športni objekt, ampak zbirališče in prostor za druženje, spoznavanje in zabavo ljudi vseh starosti, na ledu in ob njem, so organizatorji pripravili tudi novosti. Letošnja novost je akcija Postani za en dan, ko lahko postanete animator, gradbinec, moderator, asistent trenerja, gostinec, lučkar, DJ, model, fotograf, čistilec ledu ali kaj drugega. Poleg zabave boste pridobili nove izkušnje in poznanstva. 

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      09.12.2014 ob 16:03 gost gost

      Me prav zanijmle kak je sideti na tejh paletah...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.12.2014 ob 17:49 Paleta gost

      Idi probat

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.12.2014 ob 17:54 Žak Pak Mak gost

      Ge pa je štihecovo drsalisce ka so nazadnje dale prejk 100.000eur za selitev elektrike,pa kontejneri,pa rolba,pa drsalke....?!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.12.2014 ob 19:44 kol gost

      100.000 je za več let. To je večletna pogodba bumbar. Preden začaš kaj pisate se malo pozanimaj, primitivec.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      09.12.2014 ob 19:53 gost gost

      "Nasmeh na obrazu se vrača v MS", ker de folk mogo sedeti na teh primitivnih paletah kak na kakšnon tretjerazrednon piknike :) Neprecenljivo...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.12.2014 ob 8:59 sobočanka gost

      Letos so napravili malo drugače, s ten ciljan na palete, pa so že komentare ka je to tretjerazredno ipd. Poglednite si malo trende... še postele delajo s palet, vrtno garnituro ipd. Ekološko, modno.. Zakoj pa nej.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      10.12.2014 ob 9:25 ŽAK PAK MAK gost

      Dragi kol - 100.000eur. Govorimo o drsališču pri BTC. Čeprav debatiramo anonimno poskušaj držati nek nivo. Al je pretežko? Znesek je šel že pred leti iz proračuna. Drsališče ni nikoli potem obratovalo. Opremo imamo. Najamemo pa drugo. Še dobro da se ga je menjalo....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      10.12.2014 ob 15:32 miško gost

      meni se pa fraf vijdi tak preprosto...bon probo našo snejo to zimo na drsalke postaviti:)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.