https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

V stečaj še ena družba v lasti Mojce Lukančič in Nigela Petra Buxtona

11.12.2014 ob 10:30  

Na Ajpes-u lahko zasledimo, da se je začel stečajni postopek nad družbo Aha Hoja, ki ga je skupaj z drugimi upniki sprožila Lidija Rihar. Za stečajnega upravitelja Aha Hoje, ki sodi v poslovni sistem Aha Mure, je bil imenovan Branko Mavrič. Tako je v stečaju še ena družba, ki sta jo lastniško obvladovala Mojca Lukančič in Nigel Peter Buxton.

 

Aha Hoja je imela konec lanskega leta za dva milijona evrov dolgoročnih obveznosti, od tega je 1,4 milijona dolgovala bankam. Kratkoročnih obveznosti je imela za 2,4 milijona evrov, od tega 1,3 milijona evrov do bank. Družba je lani ustvarila 661 tisoč evrov prihodkov in 615 tisoč evrov čiste izgube, so zapisali na drazbe.finance.si.

FOTO: Mediaspeed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.12.2014 ob 12:13 Bivši Delavec MURE gost

      Zaradi te NESPOSOBNE pr....in VLADE smo bili ob službo,če bi te posle še vedno vodil MILAN MOREC se to NE BI zgodilo,zato bodita PREKLETA z NESPOSOBNO vlado vred...

      8 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.12.2014 ob 15:35 sidro gost

      Jebela cesta tudi to sta zafurala oj bi se jima posral v ta lažniva usta. Drugo si ne zaslužita večno trplenje in muke.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.12.2014 ob 16:31 gost

      ONADVA STA SVOJE POBRALA ! Za ostale se jima pa kratkomalo j e b e ! metek v čelo !

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.12.2014 ob 18:30 gost

      njeva sta tuj srmaka. vse sta zgujbila samo pamete nej. krijva je tuj država ka je njema tou omogočila

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.12.2014 ob 19:46 CAJGAR gost

      Ja halo... ta ZOBATA KOBILA ŠE ŽIVE no pa te je nešče pravo ka joj je vibrator v gobec doj odišo pa se zadišila he he. Takšin paraziton zajedalskin niti vrag nemre do kunca samo .Tudi tej ..VRAGOVJE ednok.......... POCRKAJO....... pa to zelo v bolečem stanji....No ta kobila zobata in njeni privrženci sindikalisti in svet delavcev ha poglejte jo in vas lažnivce.Sram vas je lehko a kaj če nimate možganov silotinje .Jola ha ha si zakon ha .............. Njeva sta tu gost 18,30 velka bedaka in prevaranta vred z državo GNOJI...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      13.12.2014 ob 18:02 oltajmer gost

      Ha ha teva vragova sta redna in tudi naša država . no v parlamenti toti idijoti. Če bi se mogo bi se jim vsen sposro v gobce he he magarci.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.12.2014 ob 11:16 gost

      Milan bi rejšo Muro ja. Ka ste nauri lidje, van nej dobro. Naj vam povejo delavci v Petrovcaj kak jee iz prve roke.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.03.2015 ob 9:48 Tropentice gost

      Takim se slejkoprej zgodi to da se slabo vraca. In tako bo tudi gratala v tem primeru. Ka pa bi Milan rejso Muro pa mocno dvomim ni vse zlato kar se sveti

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.