https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Danes in jutri zadnji dan, da podarite dlan Anini zvezdici

19.12.2014 ob 7:30  

Jutri, v soboto, 20.12., se izteče zadnji dan akcije Anina zvezdica, ko lahko podarite košček sreče revnim otrokom v Pomurju. Poleg glavnega zbirališča v Murski Soboti (Trgoavto Koper d.d., na industrijski ulici), boste svoja darila lahko oddali tudi v Ljutomeru (Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer in Prleški klub Ljutomer), v Gornji Radgoni (Klinka, trg svobode), Lendavi (Sofija Medgeneracijska hiša Lendava) ter na Goričkem (Rogašovci 12, Gor turizem d.o.o.). 



Po lanskoletni uspešni akciji Anina zvezdica, kjer so tudi v Pomurju zbirali darila, namenjena socialno ogroženim družinam (predvsem otrokom), je letos akcija ponovno zaživela. Zbiranje hrane in daril poteka na 5. lokacijah v Pomurju, po besedah organizatorke Amadee Gomboc pa tudi zelo uspešno, saj je seznam krepko presegel 300 družin.  

A akcija, ki se zaključuje, poteka samo še danes (termini po posameznih lokacijah so v priloženi fotografiji) in jutri, v soboto 20.12. Čas, da še vi podarite dlan socialno šibkejšim otrokom, jih obdarite ter tako polepšate življenja njihovim družinam, torej še imate.

 

Dodatne informacije dobite tudi na:pomurje@aninazvezdica.si (prijave) ali amadea.gomboc@gmail.com (uradne zadeve).

Foto: AninazvezdicaPomurje fb

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.