https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Veliki Novoletni koncert Glasbene šole Murska Sobota

Murska Sobota, 19.12.2014 ob 7:00  

V četrtek je v Gledališču Park v Murski Soboti potekal tradicionali Novoletni koncert Glasbene šole Murska Sobota.


Letošnji Novoletni koncert Glasbene šole Murska Sobota so pričeli na tolkalih Enej Koprivec, Nik Kosednar, Pija Kous, An Šiplič in mentorica Julija Furek. Nato so z dvema pesmicama nastopili najmlajši, ki obiskujejo predšolsko glasbeno vzgojo in glasbeno pripravnico. V nadaljevanju so nastopili še kvartet pozavn (Žan Salaj, Sašo Gjergjek, David Pučko in Rok Jandrašič), Lara Pajnhart  s flavo, Jan Žuntar na klavirju, s saksofoni Lani Habjanič, Maša Grah in Urška Kreft, Nina Sukič s kitaro, Anika Musič in Isa Fiok na klavirju, Eva Tabaut s flavto, Timi Bencak s klarinetom ter Marko Matajič na klavirju. Dominik Kerčmar je zapel pesem Se tu della mia morte. Sledil je nastop Komornega zbora oddelka za petje. Za konec pa so nastopili še Otroški pevski zbor, Mladinski pevski zbor, Komorni zbor oddelka za petje in Godalni orkester. Koncerta se je udeležil in zbrane nagovoril tudi župan MO Murska Sobota, Aleksander Jevšek. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.