https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Predbožično potovanje z Zvokom

Kdaj: Torek, 23.12.2014 ob 18:15

Kje: Murska Sobota, Glasbena šola Murska Sobota

December je mesec topline, povezovanja, druženja in obdarovanja. Je mesec v katerem pustimo umreti "staremu" in se z vso svežino in zanosom, podamo proti novim, svežim ciljem in izkušnjam, ki nam jih prinaša prihajajoče novo leto. V teh občutkih se bomo zadnjič v tem letu združili tudi ustvarjalci z Zvokom in pozdravili začetek zime, hladnih dni ter notranje topline v prihajajočih praznikih.

Z Zvokom bomo potovali v torek, 23.12. od 18:15 do 19:30 ure, v baletni dvorani (I.nadstropje) Glasbene šole Murska Sobota.

Zvočni ustvarjalci: Aleš Ifko, Andreja Horvat in Alja Petric.

Peli bodo Gongi: Zemlja, Uran in Mars ter zvoki ostalih prvinskih glasbil in zvočil.

S seboj prinesite vse za udobno ležanje (ležalko, odejo, vzglavnik,...) in stekleničko vode.

Prosimo, obvestite nas o vaši prisotnosti. Za vprašanja in rezervacije pišite na: enovitadrustvo@gmail.com, ali pokličite: 031604340 (Alja), 031702583 (Aleš)

Izmenjava energij 10€.

NAGRADNA IGRA Deli in všečkaj dogodek! Izmed vseh sodelujočih bomo izžrebali nekoga, ki bo imel prost vstop na dogodek. Klikni tukaj in sodeluj!

Zvočni pozdrav, Aleš & Andreja & Alja

Kaj je zvočna kopel? Zvočna kopel je tehnika sproščanja ali kopanja v zvokih katerih sozvočje uglasi vse vibracije v našem telesu in na ta način vnovič vzpostavi ali pospeši naš naraven energetski pretok. Vsi zastoji/blokade v telesu (čustvene blokade, bolečine, bolezni,...) se samodejno sprostijo in ublažijo saj se v telesu preko zvoka sproži proces samozdravljenja. Največ pozornosti se daje starodavnemu zvočilu Gongu, ki proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje) in nas s tem harmonizira na vseh nivojih. Zvok Gonga potuje "fraktalno" (nepredvidljivo), kar je za naš um "neoprijemljivo" in ker tega stanja ni vajen, počasi spusti nadzor nad podzavestnim. V tem stanju (alfa, theta, delta) smo v stiku s svojim izvornim jedrom in se lažje prepustimo univerzumu, da nas vodi.