https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Benjamin Kerman osvojil naslov državnega prvaka pri starejših dečkih

21.12.2014  

V petek so se člani Judo Kluba Beltinci udeležili slovesnosti ob razglasitvi in podelitvi priznanj najboljšim slovenskim judoistkam in judoistom za leto 2014, ki se je odvijala v Viteški dvorani v Gradu Slovenska Bistrica.

Da so se udeležil tega svečanega dogodka gre zahvala njihovemu tekmovalcu Benjaminu Kermanu, ki  je z veliko truda, treningov in voljo osvojil drugo mesto v kategoriji starejših dečkov za leto 2014. Tako Benjaminu letos pripadata dva naziva in sicer naziv državnega prvaka do 60 kilogramov pri starejših dečkih 2014 in drugo mesto med vsemi starejšimi dečki v Sloveniji. K njegovemu uspehu sta prispevala trenerja Bogdan Lešnjak in Niko Janković ter njegov sparing partner Teo Toplak.

Podelitve se je udeležil še en Prekmurec in sicer Adrian Gomboc član najmočnejšega slovenskega judo kluba Judo kluba Zdežele Sankaku, ki pa je osvojil tretje mesto v kategoriji članov za leto 2014 in mu ob enem pripada naziv državnega prvaka do 66 kilogramov pri članih 2014 in tretje mesto na svetovnem mladinskem prvenstvu 2013.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.