https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 bogatejša za 7200 evrov, klubu se ponujajo hrvaški igralci

Radenci, 21.12.2010  

Vodstvo nogometnega kluba Mura 05 je podpisalo enoletno sponzorsko pogodbo z Igralnim salonom As. Ob podpisu pogodbe funkcionarji spregovorili o prihodnosti kluba.

Miroslav Topič (levo) in Roman Bricelj sta sklenila sodelovanje.

Roman Brcelj iz Igralnega salona As pravi, da so se za vlaganje v Muro 05 odločili zaradi potenciala, ki ga klub z mladimi igralci premore. »Glede na to, da je Mura bil eden izmed vodilnih klubov v slovenski ligi smo prepričani, da Mura tudi v prihodnosti lahko marsikaj pokaže.« 

Topič: Ne gre le za denarni vložek

Igralni salon As bo v Murino blagajno na letni ravni prispeval 7200 evrov bruto. »Znotraj pogodbe je definiranih kar nekaj aktivnosti. Med drugim bomo v tem igralnem salonu prirejali določene VIP večere za raznorazne sponzorje, potencialne vlagatelje in tuje sponzorje.

Oba z direktorjem podjetja sva v tem videla priložnost za obe strani. To naše sodelovanje je le prvi korak v dolgoročnejše sodelovanje, ki ga bomo, verjamem, širili tudi na druga področja. Pogodbo smo sklenili za obdobje enega leta z možnostjo nadgradnje,« je povedal predsednik Mure 05 Miroslav Topič.

Kot je v nadaljevanju še povedal Topič, je klub poleg omenjene sponzorske pogodbe sklenil še nekaj sponzorskih korakov z drugimi partnerji. »Ne gre toliko za vlaganje denarja v klubu ampak za prevzemanje nekaterih fiksnih klubskih stroškov. Tako smo avtobusne prevoze, ki nas letno stanejo od petnajst do dvajset tisoč evrov, prenesli na drugega sponzorja. Imamo še razgovore s sponzorji, ki bodo prevzeli določene kadrovske zadeve v zvezi s financiranjem  naših mladih igralcev, ki bodo tako dobili znesek, za katerega se bomo dogovorili. Pošteno je sprejeti vsakega sponzorja v klub,« meni Topič.

Ob podpisu pogodbe so bili prisotni tudi nekateri igralci Mure 05.

Na srečanju z novinarji je spregovoril tudi eden izmed dveh trenerjev Mure 05 Stanko Maučec, ki je omenil odhoda Milka Kovača in Luke Ivaniča, ob tem pa se ozrl na morebitne nove okrepitve. »Kar se tiče prihodov lahko povem, da iščemo vratarja, ki nam je slaba točka. Slaba točka zaradi tega, ker na Radana več ne moremo računati, Drakovič pa študira v Ljubljani in je omejen s treningi.

Stanko Maučec, eden izmed dveh trenerjev Mure 05

Upamo, da bomo tu našli zamenjavo. Se pa dogovarjamo z enim igralcem iz prve lige, za katerega lahko z veliko verjetnostjo povem, da bo prišel v klub. Imamo kar nekaj ponudb iz sosednje Hrvaške, od koder se nam ponujajo številni igralci in na nas je ali se bomo odločili za katerega od njih.

Prvenstvo v 2. slovenski nogometni ligi se nadaljuje 13. marca naslednje leto, Muraši pa po prvem delu zasedajo 5. mesto. Zbrali so 20 točk, vodilni Interblock jih ima 29.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Eden
      22.12.2010 ob 11:10 Eden

      Vupamo ka igralci nedo odili v igralnico :).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. lepi
      22.12.2010 ob 11:37 lepi

      Predlagan ka date te sponzorske pejnaz na rdečo, kda spadne pa na rdečo in tak zaporedoma vse stavete 5 krat :) pa mamo pokrite proračun in na konce do "srečne" vsi sponzor in ??? :))) vse ale nika, kak se je do zdaj delalo! dečke pa naj samo odejo v kasino, ka bar s pomočjau sreče kaj zaslužejo!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. blue
      22.12.2010 ob 11:46 blue

      Haaa še pri Grade več sponzorskeh sredstev dobimo pa nejdemo s ten vo nej pa v 2 lige :))))))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. butec
      22.12.2010 ob 12:39 butec

      blue čudin se tvojomi komentari glede nato ka mate v ekipi golmana ka okoli za peneze fehta. Naj se san prepozna ka ne bon o imeni

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. PREKMUREC
      22.12.2010 ob 13:15 PREKMUREC

      Pa tak se začne. Z malimi pejnezi. Zrno na zrno 1 liga.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. prekmurjerepublika
      22.12.2010 ob 16:46 prekmurjerepublika

      rejsan je malo čudno ka so tou zaj tak dale v javnost, ale v ton ne vijden nika slaboga! blue vij pri grade pa ste lejko samo srečne ka župan vse pejneze da za fusbal, samo nede vedno tak, tudi čarovnice nedo vedno tak šle in posledično do tude grade pejnaze sfalili in te te spadnili preci doj!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. murazavedno
      28.12.2010 ob 20:02 murazavedno

      nega drujgoga nafta pa primorje ideta letos vo zaradi financ mura pa gladko v prvo ligo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.