https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V Silvestrovo urejeni kot...

30.12.2014 ob 13:30  

Še praktično en dan, ko bomo, nekje na prostem, na burni plesni zabavi, ali v manjšem intimnem vzdušju v gorski koči, odštevali "10...9...8...7...",pa vse do poka šampanjca, ko si bomo na tihem zaželeli tisto nekaj najlepše, kar prebiva v naših željah, se srečali še z drugimi prav tako pričakovano iskrivimi očmi, nazdravili s kozarcem ter tudi drugim vzkliknili:"Srečno 2015...!" In kaj oblečti "takrat"? - Ne boste zgrešili, če boste pri izbiri silvestrske oprave sledili svojemu okusu in dobremu počutju - vseeno pa ponujamo nekaj trendov, nekaj zamisli, tako za ženske in moške, da boste oboji urejeni, kot...

 

Suzana Zekovič in Nuša Vidic v kreaciji večerne obleke Marjete Vidic (Foto: Kristjan Škrlec)

Od  modre  kokteil obleke do enostavih toplih pletenin

Modni strokovnjaki prisegajo na kokteil obleke, pri čemer ne smete pozabiti, kje se bo vaša najdaljša noč v letu odvijala. Poudarek na dekoltejih pride lepo do izraza na večerjah, med tem, ko plesne zabave kar prosijo po daljših in krajših oblekah. Če pa bo vaše odštevanje potekalo zunaj na prostem, pa, posebej ob letošnji vremenski napovedi, raje posezite po elegantnih hlačah in pleteninah, ki so letos zelo in. 

Modna oblikovalka Marjeta Vidic o letošnjih trendih in inovativnih rešitvah: "Kar se tiče barv priporočam srebno, bronasto, rožnato, rdečo, modro in smaragdno. Tkanina so lahko svila in čipke, okrašene s kristali. Sicer pa lahko svoja stara oblačila predelate in iz njih naredite popolnoma nove kose, primerne za silvestrovanje. Stari beli srajčki okrasite ovratnik z biseri ter naredite oblačilo po zadnji modi. Preprosti črni obleki na rob prišijete čipko, rokave poživite z trakom iz umetnega usnja... Oblačila lahko tudi poživite z dodatki visečih ogrlic, ki so letos zelo modne."

Moški, kot iz škatlice

In kako se ob priložnosti novoletne zabave urediti, če ste predstavniki moškega spola? Spet je potrebno upoštevati, kje boste silvestrovali, zato se pri tem lahko poslužujete tudi kavbojk, srajc in pletenin, a seveda lahko srajca z modnimi dodatki pričara svečan videz še tako sproščenemu slogu oblačenja.

Tako kot Dennis Malačič lahko tudi vi pododno svečano napravljeni nazdravite Novemu Letu...(Foto: Kristjan Škrlec)

Č bo vaša zabava potekala ob večerji ali ob plesnih ritmih na plesišču, boste videti v elegantni moški obleki, z metuljčkom ali kravato, neskončno šarmantno. Kako izbirati v tem primeru, nam je svetovala Sandra Gjergjek (Modna Kravata Gjergjek MS): "Kar se moških tiče absolutno priporočam večno klasiko črno-belo kombinacijo, torej črni smoking, bela srajca, črn metuljček ali črna ozka kravata. Letos je močna tudi modra barva, tako, da lahko črni smoking zamenjate tudi s temno modrim. Torej to je klasika, lahko pa seveda posegate tudi po drugih barvnih kombinacijah, ki ustrezajo vašemu karakterju, počutju in priložnosti. Pazite, da je kroj srajce in moške obleke primeren vaši postavi, da poudari vaše prednosti in »zakrije« vaše pomanjkljivosti, če lahko temu tako rečemo. Ravno tako je s kravato, naj bo barvno usklajena z moško obleko in srajco in seveda tudi s spremljevalkino obleko. Ne pozabite, najbolj pomembno je, da se dobro počutite in, da ste to kar ste."

(Foto: Kristjan Škrlec)

Svež obraz in pridih bleščila

Vsaka ženska želi stopiti v naslednje leto lepa, pri tem obraz šteje veliko vlogo. Seveda - če ste zagovornice naravnega videza, se prav gotovo tudi na silvestrski zabavi ne boste počutile prijetno s tono pudra na obrazu in močnem ličenju, je pa za to priložnost vredno vseeno poizkusiti nekaj trikov ličenja, da bo vaš obraz zasijal ter stopil v novo leto osvežen ter polepšan. 

Pri tem je prvo pravilo spočit obraz. Zvečer pred spanjem uporabite najrazličnejše doma narejene hranilne maske, ali pa kar isti dan posežete po naravnih osvežilnih oblogah, ki vaš obraz osvežijo, spočijejo ter pomladijo (sadne obloge, kisla smetana, kumare). Vizažistka Milena Pozderec nam je zaupala nekaj trikov ličenja: "Kombinirajte barvo večerne obleke z odtenkom senčila. Za široko odprte oči, kanite malce svetlega senčila v notranji kotiček oči. Za dramatičnost nanesite nekaj dodatnih slojev maskare. Če se vam mudi, nanesite le črtalo za oči in ga nekoliko zasenčite navzgor v stilu smokey eyes. Zadnja stvar, s katero se želite ukvarjati, je, kako je videti vaš puder. Za brezhiben videz nanesite Beauty Matte Control tekoči puder s pomočjo profesionalnega čopiča. Lahko preizkusite tudi BB kremo Oriflame, ki je popolna kombinancija nege in obarvanosti - vaš obraz bo tako vso noč svež, kot je bil zjutraj." 

Podaljšane trepalnice za čaroben videz!

Če še niste podaljšali svojih trepalnic v tem letu, je sedaj pravi čas, da stopite v naslednje leto skupaj z njimi. Podaljšane trepalanice so namreč postale pravi modni hit. Ženskam podarijo odprt, čaroben pogled, da sploh ne omenjamo neprecenljivih minut vsako jutro, ko jim ni treba več nanašati stare maskare, ki se je že zdavnaj strdila. Novo Leto - izredna priložnost da še bolj očarljivo zrete v ognjemet, ter očarate vašega že/ali na novo izbranega moškega.

Pri podaljševanju trepalnic lahko izberete različne dolžine, debeline in oblike sintetičnih dlačic. Zahvaljujoč temu imate možnost izbirat individualno glede na potrebe, želje ter možnosti posameznega modela. 

Prednosti, ki prinašajo podaljšane trepalnice je veliko, postopek pa je hkrati popolnoma neboleč, kot nam je tudi zaupala Martina Strniša, kozmetičarka, ki tudi sama podaljšuje trepalnice v svojem salonu (Lepotni Salon Kristal) v Murski Soboti: "Izbirate lahko med dolžinami od 7mm do 15mm, trepalnice so intenzivno črne barve, tako da je uporaba maskare po tem popolnoma odveč. Kar se tiče vsakodnevne nege, tuširanje ter športne aktivnosti ne predstavljajo nobenih ovir, saj so umetne trepalnice odporne vse dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti trepalic pri posameznici. Za vzdrževanje volumna so potrebni potem refili/obnove. Ženske so nad podaljšanimi trepalnicami popolnoma navdušene. Pravijo, da, ko se enkrat za njih odločijo, brez njih enostavno več ne morejo. In ja - za silvestrovanje posebej lahko še dodajo v trepalnice svilo, ki je sedaj zelo in ter pričara zvezdniški videz."

Naj bodo podaljšane trepalnice, rdeča šminka, ali biserne ogrlice okoli vratu ter metuljček pri moških - vsekakor vam v vsakem primeru, kako se boste uredili, želimo, da se v najdaljši noči počutite odlično - v svoji koži, v praznični opravi, predvsem pa v svojem srcu!

 

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2014 ob 7:45 mama afrika gost

      Kak ta malalinko je tistih 100 bedarij opravol ko se je tako sirokoustol? Saj sem pa vedel da je prevelik mehkuzec!

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2014 ob 17:55 852369741 gost

      Ta malalinko, kot mu ti praviš, je pri svojih 20+nekaj letih naredil več in dosegel več kot marsikdo v 40-letih. Tudi dobrodelnih stvari, ne le zase. ;) Pa če z njim nisi nikoli v živo govoril, bodi raje tiho, ker nimaš pojma, kako dober človek je on.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2014 ob 19:42 mama afrika gost

      Je zdaj opravil te bedarije ali ga je bil samo jezik??? In se vprasanje, kaj tako pomembnega je storil??

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.01.2015 ob 10:24 852369741 gost

      Če ne spremljaš njegovih podvigov in dosežkov - med drugim lahko to spremljaš na fb in na njegovi spletni strani - potem ti itak ni vredno razlagat. Koliko pa si ti naredil za druge in zase kaj podobnega kot on. ;) Pa srečno in zdravo leto. ;)

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.