https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Ljutomerski policisti zasegli dva osebna avtomobila

11.01.2015 ob 7:28  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, sedem kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in kršiteljem zasegli dva osebna avtomobila.

V Iljaševcih je mopedist med vožnjo trčil v robnik pločnika in padel ter se pri tem telesno poškodoval. Druge prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete je bilo v Črenšovcih obravnavano nasilje v družini. Osumljencu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja. V Grabonošu je bila obravnavana tatvina goriva in tatvina registrskih tablic z osebnega avtomobila. Osumljenca so radgonski policisti izsledili med vožnjo s kraja kaznivega dejanja in zasegli odtujene predmete. V Beltincih je bil obravnavan vlom v poslovne prostore, v Odrancih poškodovanje tuje stvari in v Dolini tatvina drv.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so Ljutomerski policisti dvema kršiteljema zasegli osebna avtomobila.

Meritve hitrosti bodo policisti danes pogosteje opravljali na pomurski avtocesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.01.2015 ob 9:51 medo gost

      frajerju iz gančan ste tudo zasegli avto z registersko oznako GO IN HELL ker njegovega mercedes benza več ni videt ne na cesti in ne doma??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.01.2015 ob 10:02 Gg gost

      Resno, ka se je zgoudilo s ten dirkačon?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.01.2015 ob 10:10 medo 1 gost

      lejko so njeme odpelale avto njega pa za rešetke

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.01.2015 ob 10:38 gančki gost

      He he kmet si reden@ medo pravi medo kmečki malo bole pogledni kje je sparkiran.Nič mu nejso odpelali nego Janša je mel v sposojo somar kmečki če te zanimle.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.01.2015 ob 10:45 medo 2 gost

      ja on je reden kmet ka je vse zavozil pa vse zabluzo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.01.2015 ob 11:25 gančki gost

      Ja kaj pa te vaj z meboja 1in 2 briga kaj je on zavozo in kje se je vozo seljak.Brigaj se za svojo rit on pa naj dela kaj če vredi kmet.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.