https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

TRENDI

Kakšno bo tvoje leto 2015?

14.1.2015  

Astrološka znamenja tudi v tem letu prinašajo zanimive napovedi. Pravijo, da bo leto 2015 leto blaginje. Koliko blaginje, sreče, zdravja, finančnih uspehov in ljubezenskih dram pa bo pisalo vam, si poglejte v svojem horoskopu za leto 2015.


OVEN (21. 03. – 20. 04.) v letu 2015

Začetek letošnjega leta, ko bo Luna v Levu in Venera v strelcu, bodo čustva razplamtela. Predvsem bo v pomladnem času cvetela vaša izbrana ljubezen. Druga polovica leta bo prinesla notranje spremembe in predvsem čas za prilagodljivost. Planeta Uran in Jupiter pa bodo poskrbeli za poglobitev medosebnih in družinskih odnosov. Dobro počutje bo veliko odvisno od duševnega razpoloženja ljudi blizu vas. vpliv Saturna in Jupitra BO viden predvsem pri zobeh. Spomladi se boste lotili prenovljenega čiščenja svojega telesa. V letošnjem letu boste želi sadove vaših prizadevanj, ki ste jih storili v preteklem letu. Na udaru je lahko tudi nova služba in potencial za kariero, vendar previdno s svojeglavostjo in ukazovalnostjo. Predvsem se boste morali veliko dokazovati, vaši skriti aduti za dosego cilja bodo ustvarjalnost in diplomatski odnos s sodelavci. Ob koncu leta lahko pričakujete nagrado za vložen trud, ki lahko uresničijo vaše sanje.

BIK (21. 04. – 21. 05.) v letu 2015

V letu 2015 bo poudarek na zaupanju v medosebnih odnosih, vpliv Plutona v kozorogu utegne biti premočan pri čustvih in strasteh, a tudi pri izbruhih jeze in besa v odnosih. Druga polovica leta prinaša blaginjo in mir na ljubezenskem področju – Venera utegne vplivati na odnose z drago osebo in sorodniki. Predvsem bo poletje pravi čas za ureditev ljubezenskega življenja. Pluton, Jupiter in Uran prinašajo z ugodnimi legami tudi vam mirno in udobno življenje, polno čutečih užitkov. Uran v ovnu bo nekoliko razburkal mirno plovbo, saj prinaša željo po duhovni in karierni neodvisnosti, trmo, dobro voljo in dar za delo z drugimi. Zaradi prebliska o dobri ideji vam bo uspelo pridobiti finančno varnost. Od februarja naprej se boste lahko tako zelo izkazali – napredovanje se lahko prej uresniči bikom, rojenim v prvi dekadi. Ne bodite preveč osredotočeni na poslovno dogajanje, saj lahko sredina leta prinese manjšo krizo.

DVOJČKA (22. 05. – 21. 06.) v letu 2015

Dvojčki boste doživljali izključitve škodljivih prijateljev iz vaše družbe, vpliv Neptuna in Saturna pa bo prinesel celjenje starih razpok v odnosih s partnerjem, prijateljem ali sorodnikom. Čaka vas prepir s sorodniki, ki vam bo odprl oči. Zdravje bo normalizirano, počutili se boste svobodnejše in imeli boste več življenjske moči, kar prinašata planeta Jupiter in Uran. Zagodejo vam lahko le manjše nevšečnosti, kot so prehladi, ki jih bo ob koncu leta nekoliko več. V začetku leta bo poslovna rast stagnirala, kljub temu boste ohranjali pozitivizem in optimizem. Predvsem boste ustvarjalni v poletnih mesecih.

RAK (22. 06. – 22. 07.) v letu 2015

V drugi polovici leta utegnete srečati sorodno dušo, posebno boste v aprilu, maja in poletnih mesecih v očeh nekoga drugega zelo zapeljivi. Venera bo vplivalo na vašo večjo odprtost in na povečano spogledovanje. Vezani pa lahko v odnosu pričakujete harmonijo in romantiko. V letošnjem letu boste spoznali, kdo je oseba, ki ste ji zaupali in vas je obračala okrog prsta. Planeti pa bodo poskrbeli za odlično zdravstveno in duševno počutje. Jupiter vas bo naredil bolj optimistične, Mars pa vam bo predvsem jeseni prinašal umsko moč in radovednost. Leto 2015 je vaše karieristično leto, a morate ostati osredotočeni. V službi vas čaka prijetno presenečenje, odlično se boste odrezali, kar bodo opazili vsi. Mars bo vplival na začetke novih projektov, Jupiter pa bo blagodejno vplival na vaše finance. Denar bo prihajal iz nepričakovanih virov, morda boste lahko poplačali dolg, na katerega ste že pozabili.

LEV (23. 07. – 23. 08.) v letu 2015

V ljubezni se bodo godile prijetne stvari. Leto 2015 bo vezanim postavljalo marsikatere izzive, na splošno bodo odnosi bolj ubrani, pazite le na dajanje obljub svojemu partnerju. Samske bo prebudil planet Neptun, ki bo v vas budil željo po iskanju duše dvojčice, uspešni boste pri navezovanju novih stikov. Saturn bo vplival na realistična pričakovanja v ljubezni. Jupiter bo v vaši hiši vse do avgusta 2015 in vam bo prinašal srečo, obilje in več osebnostne energije, močnejšo voljo in samozavest. Zagnani boste za samorazvoj. Kljub temu boste lahko podlegli skušnjavam, zato se izogibajte jedače in zapravljanja. Kljub nihajočemu letu 2015, boste morali trdo poprijeti za delo. Mars vam bo pri tem pomagal tako, da boste bolj osredotočeni pri doseganju kariernih uspehov. Pomlad lahko prinese napredovanje v službi.

DEVICA (24. 08. – 23. 09.) v letu 2015

Vezanim prinaša mir in poglobitev odnosov z ljubljeno osebo. Odnos bo postal bolj iskren, Uran in Mars pa bosta poskrbela za romantiko, predvsem aprila, avgusta in konec novembra. Samski boste postali izbirčni, Pluton, Neptun in Uran pa bodo vplivali na to hrepenenje po očarljivi ljubezni. Cenite bližnje, ker vam bo njihova podpora veliko pomenila. V prvi polovici leta boste nabirali moči za dejanja, potrebovali boste samoto in meditacijo – predvsem bo pomlad takšna. Na zdravje pazite v drugi polovici leta, september vas lahko izčrpa, saj ne boste imeli časa za zdravo prehrano. Čeprav vam bo uspevalo na vseh področjih, pa se bo finančno stanje izboljšalo šele v drugi polovici leta. Kljub temu bosta Sonce in Jupiter vplivala na druge ljudi, ki bodo dajali razkošna darila.

TEHTNICA (24. 09. – 23. 10.) v letu 2015

Ljubezen bo vznemirljiva v celem letu. Samski se boste podali na osvajalne poti, hitro boste lahko spoznali nekoga, a vam bo Merkur preprečil vzpon romantike. Spomladi boste preživljali čas z neko posebno osebo. Vezani pa pričakujte poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pazite na svoje zdravje, saj lahko pride do nepričakovane nesreče, čeprav položaji planetov ne napovedujejo resnejših zdravstvenih težav. Poskrbite za dovolj počitka in sproščanje. V prvi polovici leta se boste v službi trudili zaman, kljub temu, da bo Mars skrbel za vašo ambicioznost. Po zaslugi vaše ustvarjalnosti in dobrih idej boste napredovali na poslovnem področju. Mars bo poskrbel, da boste v drugi polovici leta imeli več uspeha in boste bolj osredotočeni na življenjske cilje. Jupiter v levu pa vam v avgustu obljublja več zaslužka.

ŠKORPIJON (24. 10. – 22. 11.) v letu 2015

Leto 2015 bo za vas pozitivno kar se tiče ljubezni, saj bo srečno in ubrano od marca naprej, samski pa boste veliko hodili na zmenke. Ugoden položaj Venere in Marsa bo med januarjem in februarjem vplival na to, da boste spoznali nekoga posebnega. Naj vas ni strah narediti velikega koraka naprej. Prva polovica leta bo ugodno vplivala na spoznavanje novih prijateljev, takoj po novem letu bo življenjska moč na vaši strani. Pomladi ne podcenjujte svojih zdravstvenih težav. V septembru pa bosta Jupiter in Mars prinesla priložnosti za uresničitev vaših sanj. V službi bodite previdni, saj vam bo nekdo poskušal ukrasti ideje in zamisli. Trdo boste delali, da boste rešili situacijo, vaš vloženi trud pa bo opazila pomembna oseba. Jupiter v levu napoveduje do sredine avgusta poklicno napredovanje.

STRELEC (23. 11. – 21. 12.) v letu 2015

Nekatera razmerja se bodo v letu 2015 izboljševala, le strelke in strelci rojeni med 6. in 13. decembrom se bodo soočali z nevarnostjo razhoda. Mars in Merkur lahko v poletnih mesecih vplivata na več nesporazumov in prepirov. Očarali boste lahko neko posebno osebo šele ob koncu leta. Začetek leta bo ugodno vplivalo na druženje z bližnjimi, spomladi boste deležni pozornosti družine in prijateljev, a bo nekaj zapletov z bližnjimi. Prva polovica leta bo primerna za izobraževanje, tudi septembra bo tako. V prvi polovici leta vas ne čaka nobeno karierno napredovanje, čeprav boste za slednje trdo garali. Mars bo vplival na vašo kariero šele septembra in vse do sredine novembra, ko boste v službi z dobro idejo očarali sodelavce.

KOZOROG (22. 12. – 20. 01.) v letu 2015

V prvi polovici leta se ne bo dogajalo nič posebnega na področju ljubezni, zato pa se začne med majem in junijem zaradi vpliva Venere poglabljati odnosi in vstopili boste v resnejše razmerje, saj boste spoznali nekoga, ki ustreza vašim merilom. Izogibajte se športnim aktivnostim v poletnih mesecih, saj lahko pride do poškodbe. Vpliv Jupitra in Saturna vas bo ohranjal na pravi poti. V drugi polovici leta bo Jupiter v devici in takrat boste hrepeneli po novih izkušnjah ter na življenje gledali optimistično. V službi bo napeto vse do druge polovice leta, k boste utrjevali svoj položaj. Jupiter bo ugodno vplival na vaše finance, mogoče se boste končno znebili posojila, ki vas je predolgo bremenil.

VODNAR (21. 01. – 19. 02.) v letu 2015

Ugotovili boste, kdo so vaši pravi prijatelji. Jupiter vam bo dajal več priložnosti za spoznavanje samskih partnerjev in spoznavanje novih ljudi. Venera bo vplivala na obdobje od začetka junija do zadnje tretjine julija, ko bo v vaše življenje vkorakal bodoči življenjski sopotnik. Na začetku pomladi bodo težave minile, vi pa boste še vedno polni energije. Svobodomiselni vodnarji boste imeli poudarjeno intelektualno radovednost, ustvarjalno se boste izražali in predvsem bo Uran v ovnu vplival na nenavadne zamisli. Marca bo Mars poskrbel za priložnosti za uspeh. V prvi polovici leta lahko pričakujete izboljšanje dohodkovnega stanja, a hkrati več stroškov v drugi polovici leta, ko vas bo depresija zakopala v delo.

RIBI (20. 02. – 20. 03.) v letu 2015

Prva polovica leta lahko prinaša težave v medsebojnih odnosih in pojav ljubosumnosti. Pomlad bo težka, saj se boste soočili z izgubo pomembne osebe. Predvsem vas bo sreča doletela v drugi polovici leta, ko boste zaradi Venere v raku naleteli na nekoga posebnega, vezani pa boste dobili veliko podpore od svoje ljubljene osebe. Čeprav se boste veliko posvečali vašemu zdravju, bo to skorajda nepotrebno. Predvsem boste osebno rasli in napredovali; priložnosti se vam bodo odpirale na vseh straneh. V službi bo vse potekalo po ustaljenih tirnicah, stanje na vašem računu bo ravno zadovoljivo. Uran lahko povzroči izpad vaših financ, vendar bodo prihodki v povprečju v prvi polovici leta rasli, za kar bo poskrbel vpliv planeta Mars.

 Vir: Slovenske novice in Kosmika svet modrosti

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2015 ob 22:30 Del R gost

      Evo to je pa ta tipičen kontradikt, od min do max, na lestvici, perspektivnosti oz. vrsti novice, z enimi novicami kere ste začele objavljati. Tau bi sodilo verjetno (kredibilnost tej novice) pod rubriko z naslovom: "ko svizec zavije čokolado". Škoda tak van je dobro šlo, te pa vse z takšnimi novicami pokvarite. Kak če je že nej dosta medijov keri se s ten ukvarjajo. Žalostno, pa če bi to bilo prvič oz. se ne bi kontinuerano ponavljalo...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.