https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometašice Teleing Pomurja osvojile prestižni mednarodni turnir AGRAM 2015

13.1.2015  

Na Zagrebškem mednarodnem turnirju AGRAM 2015 so včeraj nastopile članice ekipa Teleing Pomurja Beltinci ter osvojile prvo mesto.


Po zmagah v skupinskem delu, kjer so premagale ekipo Ekonomista iz Nikšiča z 2:1 in Istro s kar 12:1, so se igralke Pomurja pomerile v četrtfinalu z ekipo Zagrebškega Dinama. Rezultat se je na koncu glasil 5:1 za beltinsko ekipo, ki se je tako uvrstila v polfinale, kjer jo je pričakala ekipa Sarajeva. Rezultat se je po zadnjem sodnikovem žvižgu glasil 0:0. V streljanju penalov pa je v veliki finale napredovala naša ekipa. Nasprotnik v finalu je bila ekipa Osijeka, ki je bila v drugem polfinalu boljša od ekipe Splita z 2:0. Po napeti finalni tekmi, na kateri je bil izid polčasa 1:1 in končni rezultat 2:2, se je pristopilo k izvajanju penalov. Slovenske igralke so bile spretnejše in srečnejše ter osvojile prestižni mednarodni turnir AGRAM 2015.

Na sliki: Najboljša igralka in prva "kopačka" turnirja Mateja ZVER, skupaj z ostalimi šampionkami Moniko CONJAR, Andrejo NIKL, Anjo PRŠA, Tanjo VRABEL, Stašo ŠPUR, Manjo ROGAN, Saro NEMET, Heleno HERCIGONJA MOULTON, Biljano BRADIĆ in trenerjem Sandijem BAUERJEM.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.