https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Generalka Panvite Pomgrad pred finalnim turnirjem pokalnega tekmovanja uspela

15.1.2015  
V torek so odbojkarji Panvite Pomgrada odigrali generalko pred finalnim turnirjem Pokala Slovenije. Gostovali so pri drugoligašu SIP Šempetru, ki bo gostil zaključni turnir četverice. Varovanci trenerja Dejana Fujsa so prikazali dobro igro in domačine premagali gladko 3:0. 

Finalni turnir Pokala Slovenije se bo odvijal v petek, 16. januarja in v soboto, 17. januarja 2015 v Šempetru. Pari prvega dne so Panvita Pomgrad - ACH Volley ob 17:00 uri in SIP Šempeter - Salonit Anhovo ob 20:00 uri. Zmagovalca prvega dne se bosta drugi dan  udarila na finalu v soboto ob 20.30 uri (prenos TV SLO) turnir bo odigran v športni dvorani OŠ v Šempetru. 

FOTO: Arhiv Pomurec.com

Rezultat prijateljske tekme SIP Šempeter :  Panvita Pomgrad 0:3

Set 1  20:25

Set 2  19:25

Set 3  16:25 

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli:

Bogožalec  18

Flisar 15

Pelemiš 10

Detela  10

Pavlovič 9

Potočnik 8

Drvarič 2

Grabar  1

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.