https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Joga za osebno rast

Kdaj: Torek, 27.01.2015 ob 18:00

Kje: Beltinci, Center Anima Beltinci Panonska ulica 17

 

Vabljeni vsi, ki ste se z jogo že srečali, kot tudi tisti, ki nimate še nobenega predznanja in ste popolni začetniki kar se joge tiče na vodeno vadbo joge, pod vodstvom g. Alojza Ruhitelja G.Alojz Ruhitelj, je pionir joge v Prekmurju. Je tudi avtor Joge za osebno rast.  Na kratko lahko rečemo, da je JOGA ZA OSEBNO RAST integralni program joge, ki združen s terapevtsko rehabilitacijskim pristopom vodi posameznika iz stresa, bolezni, stiske, odvisnosti in nezadovoljstva na pot zdravja, vitalnosti, radosti, osebne rasti in duhovne prebujenosti.

Info. in prijave: 
m: 030-255-663, e: info@center-anima.si, n: Panonska ul. 17,
Beltinci (zraven R-Centra in nasproti La-petite cafe)

http://center-anima.si/joga-2/

Z NAMI DO ODLIČNOSTI

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.