https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Predavanje "Zunanji videz, bonton in javno nastopanje"

Kdaj: Petek, 30.01.2015 ob 18:00

Kje: Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Jurij ob Ščavnici

 

Poučno-zabavno predavanje


»ZUNANJI VIDEZ, BONTON IN JAVNO NASTOPANJE«,
ki ga bo vodil znani slovenski bontonolog 
Saša ŽUPANEK.

Zanimivo predavanje je poučno–zabavne narave, ki preko fotografij znanih osebnosti zaobjema vsa tri področja predavateljevega delovanja. Saša Županek bo na slikovit način opisal nekaj “ocvirkov”. Mogoče ne boste izvedeli nič novega, verjetno boste pa opozorjeni na določene napake, ki jih počnete Vi ali drugi. Narava človeka je pač taka, da se najraje, iz udobnega in varnega naslonjača, hihita iz napak politikov, poslovnežev in drugih, ki se (neizkušeni) potijo pred kamero. Ko pa je sam izpostavljen, nemalokrat nastopijo težave.

Vljudno vabljeni!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.