https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

VIDEO: Pomagajmo dijakom ekonomske šole s sladkim videospotom do zmage

27.01.2015 ob 7:30  

Dijaki ekonomske šole Murska Sobota so se z videospotom Sladka pravljica posuta z zlatim prahom odločili sodelovati na tekmovanju Več znanja za več turizma. Na tekmovanju je za njihovo uvrstitev odločilno glasovanje preko spleta, pri katerem lahko pomagate tudi vi bralci. Videospot ter kako glasovati pa si oglejte v spodnjem prispevku.

Za sodelovanje na tekmovanju "Več znanja za več turizma" so se odločili tudi naši pomurski dijaki z Ekonomske šole Murska Sobota, ki so za to priložnost sami režirali ter posneli videospot z naslovom Sladka pravljica posuta z zlatim prahom. Da pa bi dosegli čim boljši rezultat oziroma zmago, pa je potrebno, da zberejo čim več glasov oz. všečkov na Facebook strani Turistične zveze Slovenije. Ob tej priložnosti tako dijaki naprošajo vse bralce našega portala za pomoč pri glasovanju oziroma zbiranju všečkov, ki bi jim pomagali do željenega cilja.

Sodelujoči dijaki v videospotu so bili Luka Kardoš, Saša Ivanov, Miha Slavič, Denis Karničnik, Katja Skuhala, Sašo Kopunovič ter Jernej Žalig, čigar mentorstvo pripada Nataši Šiplič Šiftar ter Slavi Sukič Skalič. Pri sodelovanju pa jim je na pomoč priskočilo tudi Čebelarstvo Tigeli.

Za lažjo odločitev, da jim pomagate do cilja, si lahko tukaj ogledate videospot, navodila kako glasovati, pa najdete takoj pod videom. 

VIDEO: Sladka pravljica posuta z zlatim prahom

Kako glasovati? 

Za glasovanje je potrebno obiskati uradno Facebook stran Turistične zveze Slovenije. Ob prihodu na stran se tako pojavi seznam vseh videoposnetkov, ki sodelujejo na tekmovanju, videoposnetek dijakov ekonomske šole  pa se nahaja pod zaporedno številko 39. z naslovom Sladka pravljica posuta z zlatim prahom. Ob kliku na naslov videospota, se odpre videospot, ob njegovem naslovu pa se nahaja gumb "Like" oziroma "Všeč mi je", s klikom nanj tako oddate svoj glas za naše dijake.

Glasovanje poteka le še do srede, 28. januarja, zato vsak dodaten glas šteje, dijaki, ki so posneli videospot pa se prijazno zahvaljujejo za vsak Vaš glas in Vašo pomoč.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.