https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Po izključitvi Šiftarja iz SDS nezadovoljstvo z vodstvom v lokalnem odboru narašča, izstopi se vrstijo

27.01.2015 ob 7:00  

Podpora županu Jevšku je botrovala Šiftarjevi izključitvi iz SDS, nezadovoljstvo s Šoševim vodenjem lokalnega odbora narašča, izstopi članov pa se vrstijo.

 

Na jesenskih lokalnih volitvah SDS ni imela svojega kandidata, ampak je podprla kandidaturo nekdanjega župana Antona Štihca. Drago Šiftar, sicer eden vidnejših članov SDS, je na županskih volitvah kandidiral kot neodvisni kandidat. To je sedaj Šiftarja, ki je bil eden od ustanovitvenih članov stranke SDS v Pomurju, njihov poslanec med leti 1992 in 1996 ter član izvršilnega odbora stranke, stalo članstva.

Karel Šoš za podporo Štihcu načrtno zavlačeval z zavrnitvijo svoje kandidature?

V času pred zadnjimi lokalnimi volitvami je Mestni odbor SDS Murska Sobota intenzivno iskal kandidate za župane in mestne svetnike, ki bi jih zastopali na volitvah. Takrat je bil kot kandidat za murskosoboškega župana predlagan predsednik MO SDS MS Karel Šoš, ki predlogu ni nasprotoval, izvršilni odbor pa je predlog podprl. Šoš je takrat zatrdil tudi, da opravlja razgovore s še tremi potencialnimi kandidati. 19. maja je Šoš na seji Izvršilnega odbora (IO) pojasnil, da nobenega od treh omenjenih potenicalnih kandidatov ni uspel evidentirati , obenem pa se je tudi samo odpovedal lastni kandidaturi za župana. Ob tem je podal informacijo, da člani IO ne morejo več podati nobenega novega predloga za kandidaturo, saj naj bi bili postopki evidentiranja že zaključeni. Na isti seji je Šoš podal predlog, da SDS Murska Sobota pri kandidaturi za župana podpre katerega od kandidatov iz druge stranke.

Nekaj članov SDS Murska Sobota je na podlagi govora predsednika SDS Janeza Janše, ki je povedal, da roki za evidentiranje kandidatov kljub instrukcijskim rokom še niso zaključili, predlagalo evidentiranje kandidatur treh članov Izvršilnega odbora, in sicer mag. Draga Šiftarja, Ludvika Sukiča in Marka Martinuzzija.

Pismo, v katerem so podpisniki predlagali omenjene tri kandidate, je Šoš označil kot brezpredmetno, SDS pa je nato pri kandidaturi za župana podprla Antona Štihca. Ludvik Sukič je Šošu takrat očital, da pri njem, kot predsedniku IO SDS MS v resnici sploh ne obstaja želja, da bi stranka imela svojega kanidata za župana v MO MS.

Izključitev Šiftarja sprožila plaz izstopov iz SDS Murska Sobota

Pred dnevi so, kot že omenjeno, zaradi neodvisne kandidature za župana MO MS izključili Draga Šiftarja, iz stranke pa je, kot sam pojasnjuje, zaradi Šoševega izključujočega in razdiralnega vodenja IO SDS MS, izstopil tudi Sukič. Kot je slednji pojasnil v svoji odstopni izjavi, ne želi biti več v takšnem Izvršilnem odboru SDS MS, kakršen je postal pod vodstvom Karla Šoša. Kot pojasnjuje, se ne strinja z njegovim vodenjem odbora in njegovimi izsiljenimi odločitvami za izključitev Šiftarja in drugih članov stranke. Nesprejemljivo se mu zdi, da je Šoš s svojim delovanjem dosegel, da Šiftar ni dobil podpore svoje stranke pri kandidaturi za župana, čeprav si je po njegovih besedah za njegovo kandidaturo prizadevala polovica IO SDS MS.

V pismu Šoša obsoja, da se Šiftarju ni zdelo vredno ponuditi kandidature za mestnega svetnika na listi SDS na lanskih lokalnih volitvah, ob tem pa je na listi »lahko kandidiral skoraj vsak nečlan, ki je prišel mimo in je imel vsaj pet minut časa.« Meni, da si Šoš vroče želi politične likvidacije ali vsaj eliminacije vseh v IO SDS MS, ki ne mislijo tako kot on. Ob tem podpira Šiftarja, ki se na svojo izključitev ne namerava pritožiti nadzornemu odboru SDS in noče več sodelovati v »Šoševem vrtiljaku norosti«, zato  iz protesta nad vodenjem Karla Šoša in »njegovo bolestno obsesijo, da takratnemu županu MS g. Antonu Štihecu na lokalnih volitvah zagotovi podporo SDS ne glede na ceno razdora v stranki,«nepreklicno odstopa kot član IO SDS MS.

Šoševo razdiralno delovanje obtožuje tudi aktualni župan Občine Cankova Drago Vogrinčič, ki v pismu svojim kolegom pojasnjuje, da ga stranka SDS prav zaradi Šoševega delovanja ni podprla pri kandidaturi za župana, ampak je namesto njemu podporo izrazila kandidatom, ki so v stranko vstopili zgolj zaradi karierizma, po neuspehu pa iz stranke izstopili.

Izstopi kot po tekočem traku

Po naših informacijah naj bi v minulih dneh stranko SDS zapustili še nekateri člani Izvršilnega odbora SDS Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.01.2015 ob 7:41 Gost gost

      Groza, kaj so bili pripravljeni delat nekateri, da bi ostali pri koritu.....sedaj so najbrž super gospodarstveniki....ali?

      16 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.01.2015 ob 8:22 ss gost

      Če SDS vodijo takšni kot Šoš, ki ni znal voditi niti avtomehanične delavnice, potem tudi stranka ne bo dolgo zdržala!

      34 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.01.2015 ob 8:49 kukorčnjak gost

      Šoš je rušitelj stranke SDS!!! Nej san niti podpornik Šiftara, ampak to kar počne Šoš je nedopustno!!! Tudi v beltinskem odboru SDS ni vse tako kot treba po veliki zaslugi Šoša, Lebreka, melinčkega oštarijaša in še marsikoga!!! Stranka SDS izginja na smetišče zgodovine, vsaj kar se tiče Pomurja, zato tudi sam resno razmišljam o izstopu iz stranke SDS!!!

      48 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.01.2015 ob 8:54 gost gost

      Kaki šoš, te bi bil župan, pa ka ste nori? Za predsednika propadle SDS je dober, vse drugo pa zdrava pamet ne prenese. Še inouk, ka ste nouri...

      36 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.01.2015 ob 8:54 gost

      Čudno, da ni sam Šiftar poslal pismo Šošu, ampak ga je poslal Sukič, ki v večjem delu pisma brani Šiftarja in ga opravičuje. Sukič je tudi podprl Čarlija pri aferi »mrtveški auto«. Bogi Čarli, ki mora imeti Ringoja za odvetnika. Bliža se menjava na Komunali in Čarli potrebuje podporo pri županu in mestnem svetu. Kako pa je pri Sukiču? Poklicna šola se bo podrla, če Ringo ne bo naslednji mandat ravnatelj. Zato pa so odstopi, ker vsak rabi podporo pri aktualni mestni oblasti. Tudi komunalni analitik bo moral od zdaj naprej nekaj delati.

      20 77 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.01.2015 ob 19:05 nej san vaš gost

        pa nej je že idnok bila nek oranžna lista , pa štihčeva lista , pa po potrebi še kakšno naredimo !!!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.01.2015 ob 8:59 velka gost

      gužva pri koriti.....kda kukorce sfalivavle.....prav smešno, kak se obkladajo. Takšni naj zapistijo stranko, tou, pa tudi ostale druge. Očiščenje je proces!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      27.01.2015 ob 9:00 Pršutina gost

      Ko svinja vidi da je korito przno, se tudi odmakne.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      27.01.2015 ob 9:09 enostavno gost

      "nekdo" je vrgel kost, zdaj jo pa glodate. Obveščanje javnosti ali pranje umazanega perila!!!!

      5 37 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.01.2015 ob 9:12 gost

      Župan bi bil s sedmega mesta na listi pa ne bi kandidiral za svetnika. Junačina

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      27.01.2015 ob 9:15 gost

      Falirana študentka pa ima še vedno ambicije po delu v PIŠK-u. Če nejde z našimi mö probala z vašimi (našimi).

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.01.2015 ob 9:28 - gost

      V toj stranki so lekar samo predsedniki alfa i omega. Pa če ne delaš kak ti ge poven te boš leto.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      27.01.2015 ob 9:31 partijec gost

      Lekar se iz Lublane že pela delegacija, štera de Šoša dokončno razrejšila vsejh partijskij funkcij!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha-ha-ha-ha-ha-ha... ... ...

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      27.01.2015 ob 9:36 milan gost

      vsa čast SD pa jevške ka so razbili sds. uni fajn zaj vladajo, drugi pa se med sebof kregajo.

      7 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      27.01.2015 ob 9:41 La Luna gost

      Tej dedo še izdak poulek. Nej še za penzijo?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      27.01.2015 ob 10:07 Opranoglavcem gost

      Pomurec se spet ukvarja s SDS, dobro. Ampak jutri pričakujem analizo stanja v SMC, pojutrišnjem v SD, potem v Desus, ali pa je vse skupaj samo odvračanje pozornosti od resničnih problemov.

      13 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.01.2015 ob 14:52 gost

        Na tun portali se z SMC nedo ukvarjali. Pa bi se sam SMC mogo ukvarjati z najvekšin nategon pri volitvaj v mestni svejt. Člani SMC si še gnesden grizejo nojete, kak so jih nategnoli.

        6 47 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      27.01.2015 ob 10:39 papinec gost

      Končno se je "luteranski lobij" znotraj SDS-Pomurje udaril za prestiž in se bo na ta način izločil. Manjka samo še Šarkanj iz Slaveč pa so kompletni. Upam, da bo vrh stranke v Ljubljani že enkrat srečala pamet in bodo vse akterje, ki so povzročili programsko in kadrovsko krizo SDS-a v Pomurju dali na stranski tir. Če v najkrajšem možnem času ne pride do sprememb, bo SDS v regiji Pomurje izgubila še to malo zaupanja, ki ga uživa pri volilcih. Mene ne zanima, kaj komentirajo nečlani in nasprotniki SDS-a, zanima me kako na trenutno stanje gledamo in ga ocenjujemo člani stranke! Stanje v SDS-u v Pomurju je alarmantno in je nujno, da pride na vodstvenih pozicijah čimprej do sprememb, kajti ponovne predčasne volitve v državni zbor so pred vrati. To pa spet pomeni volilni neuspeh zaradi trenutne kadrovske sestave po OO SDS in vodstva SDS za regijo Pomurje. Pa lep pozdrav

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.01.2015 ob 11:01 naprej gost

        vere v to ne bi vpletal, se pa strinjam, da bi večina v članku omenjenih (in še kdo drug) morali oditi, prej ne bo niti reda, niti uspeha. Raznorazne "zasluge" posameznikov po OO so stranko privedle v situacijo, v kateri je.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      27.01.2015 ob 11:13 papinec gost

      Tu ne gre za vpletanje vere. Ti isti akterji: Šoš, Šiftar, Ringo, Marjanuzzi, Šarkanj, ...in še kdo, so pred leti zrušili SVOJEGA župana, edinega župana MO iz vrst SDS g. Antona Štiheca, samo zato ker je razmišljal s svojo glavo in mu je po strokovnosti uspelo se prebiti v vrh stranke v takratni strokovni svet SDS-a. Od takrat naprej je stranka začela nazadovati na celi črti.

      12 55 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      27.01.2015 ob 11:15 papinec gost

      Pozabil sem pridevnik za to skupino lokalnih politikov; to so največji "drek-mešalci" v lokalni politiki regije!

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      27.01.2015 ob 11:51 boro gost

      Papinec ne bi ti škodilo ka bi malo poslušo PAPEŽA nej telko jajeca pa bi malo svoje možgane nuco tao ka si napiso ka je nej vredno luči sveta je primitivno zavrženo in budalasto ka bole biti nemre,če nemaš ogledala idi v javni WC pa se pogledni?

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      27.01.2015 ob 13:04 Goričanec gost

      .....pametno, še premalo je izstopov, saj kaj bi v takšni stranki pod takšnim vodstvom, ki že 25 let "razdira" državo s svojim ekstremizmom,,,, bravo....

      14 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      27.01.2015 ob 13:34 gost gost

      Ni vredno, da na forumu sploh pišete o SDS !

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.01.2015 ob 17:36 gost

        Meni naj nikak odgovori kdaj se bo zacelo sojenje siftarju zaradi tistih 250.000 eurov katere je dal nogometu in so izginili. Tu bi narod moral stopiti skupaj in zahtevati obsodbosiftarja. To je pomembno

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      27.01.2015 ob 17:55 salamander gost

      Či bi jes bül na Šošovon mesti se nigdar ne bi pakival na takšo funkcijo šteroj san nej dorasel. Največ haska de napravo či odstoupi, pa pistij delati tistin šteri se v politiko zrazmijo! Jes si ne predstavlčan, kak je lejko bül prezident nadzornoga svejta Komunale? Za takšo funkcijo moreš meti škole! Mijslin ka je šoulani mekanik premalo za takšo funkcijo, či ga Štihec niti nej štel meti za občinarskoga šofejra. Karlo vüpan, ka bon vütro na ton portali čital ka si se odloučo v dobrobit stranke SDS iz zdravstvenij razlogov odstoupiti - diagnoza; bubani v glavi! ajdi ća ...

      42 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      27.01.2015 ob 18:54 gost

      Noben ne komentira aj je z denrjem komunal kateri so izginili nk muri. Kdaj bosta siftar in stihec za to odgovarala in obsojena.,n

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      27.01.2015 ob 18:58 EKTRA POSTENOST gost

      Baje se Jevsek ze smeje. Carli ma ze rezervirano ponovno mesto za direktorja Komunale. Pogoj je vstop v SD......Ne mores verjet kaj se dogaja......

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2015 ob 10:15 gost

        Teško za Čarlija, ges san stavo na Bencijka. Čarlija pa za svetovalca (oddelek za istraživanje rude i gubljenje vremena ). Stavo san tüdi, ka de Martinuci osto brez slujžbe na Komunali. Sicer je kvota niska, san pa zatou več vložo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      27.01.2015 ob 19:01 gost gost

      "množični odstopi se vrstijo". Ma nemoj. Čarlija so izključili, Sukič pa je izstopo. To je za naročeni članek (beri pljuvanje po Šošu) za Pomurec,com "množično" :)

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      27.01.2015 ob 19:43 gost gost

      Šiftara trbej spraviti s Komunale, ka dela samo škodo, pa nev ej sploj,ka dela. Niti ne vej ge je v slujžbi, nej ka bi znal delati. Ta ga je pa spravila njegova SDS pa Sukič, šteri bi tuj že davno mogo leteti z ravnatelskega mesta, ka si je sprivatiziro tou šolo, zato je pa na takšen glasi. Edino ka je napravo je napravo gnezdo skorumpiranoga in pa še dosta toga SDS a na šoli za štero misli, ka je njegova last. Ka se pa Šoša tiče pa je rejsan samo še za Janšovo stranko, tan so tak sami ritolizniki pa pokvarjenci, kak je san njihov predsednik .Tak ka se se plača se se vrača pa idnouk vo pride. Tak je tudi prav.

      18 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      27.01.2015 ob 19:58 Ostržek gost

      Skrajni čas je, da SDS razpade na prafaktorje - ne samo v Soboti, ampak v celi državi! Točno tako se odvija, kot sem predvideval - nega Štihca, ki bi ga v popolnoma nenaravni soboški koaliciji "jebali", zdaj se bodo volkovi zgrizli in pobili med sabo. Bravo!! Če pa slučajno toga Čarlija res vzamejo v SD, nas pa 3/4 iz SD odide!!! To vam je najbrž vsem jasno. Ostanejo samo Perhavčka, Jevšek pa Židan, pa naj imajo svojo privat stranko za povezovanje in kadrovanje. Zagotovo!

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      27.01.2015 ob 20:07 gost

      Pa nega odgovora ce stihca pa siftara se preganjajo zradi 250.000eur ka je dal muri.vse drugo ka pijsete je brezveze. 250 tisoc eur nega pa tou nikoga ne srbij

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      27.01.2015 ob 23:07 gost

      vej pa halo, ka ste pa te mislili ka de kaj načik? vej pa v toj SDS stranki nigdar nika čednoga neje bilou tak ka je od njih niti nikaj čednoga nej za čakati. loleki tak na državnon kak na lokalnon nivoji.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      28.01.2015 ob 11:23 medo gost

      Šiftara bi že zdavnaj mogli v rit brsnoti te da je poslal mrtvaški avto v Ikeo .Sukič pa njemi je poslal opomin .Seveda sami takši ka si jajca lijžejo celo te pöklavi vankrajivi štuplin Sukič ka si je prisvojo CPŠ .Drüjgo nega v Soboti kak bande z Šošom na čeli .

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      28.01.2015 ob 12:42 gost alfa gost

      Trbej povedati,što nje ta falirana študentka PIŠK ka lejko dela tan brez izobrazbe. Sicer je pa tan dosta takših zaton je pa PIŠK tan ge je, nikši. Ta nova direktorica je katastrofa niti gučati ne vej, zna se kak je prišla do toga mesta, vuplimo,ka nede dugo. K jižnica nazaduje v VSEH pogledih, nega več obveščanj voni na vrataj, nika pametnoga se ne dogaja v smislu kulture, samo kasirati znajo, če zamidiš en den rok za vrnitev knjige, pa čeprav si nej mogo vrniti, ka si nej bil doma ipd. Samo poglednite,koga zaposlivlejo pa, čeprav samo prek javnih del: varuške, kelnarce, živilce... i n tej do svetovalci pa še kaj v knjižnici. Nej čuda što zbira zaposlene. Kda pa šče delati slavist te pa za njega mesta mesta, ka je nej knjižničar. Sramota. Novi župan puno dela maš pri imenovanju in o vsem boš pravočasno in ARGUMENTIRANO OBVEŠČEN,

      9 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.02.2015 ob 9:02 gost

        Moren priznate, tou ka je zgoraj napisano, glij ne drži preveč. Či v Sobote zamidiš 4 dni ti nika ne kasejrajo, vaček je zamuda za eno knjiga 0,10€ na den, v LJ pa plačan 0,50€ za eno knjigo za en den. Vaček pa dobiš geslo, pa si lejko vse san podukšaš al pa pozoveš, pa si vse lejko zgučiš. Ges dobivlen na mail čista vse obvestila ka se v knjižnici dogaja. lejko pa si vse plakate o dogodkih poglednen tude na nouvih vhodnih panojih ge so celou plakate 2x objavlene, vone pa notre, tak ka se vse rejsan vijde. Pouleg toga objavlajo na spletne strane, pa celou na facebooke. Meni se zdijo strašno fajn, vse mi najdejo če san nemren. Kelko ge znan je tude šefica visoko izobražena za vodenje, ma končane menedžement, či pa je nej vešča v gučanje, je tou nej glih takša falinga. Mislen, ka prekmurce malo preveč pluvamo same po sebi, namesto ka bi se tu pa tan malo pohvalile.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      28.01.2015 ob 21:12 LFL gost

      Ka se pa slinite KOMUNAJZERI .Ko je propadel LDS pa ZARES se vam je to vse zdelo normalno.Te si niste stegovali teh pokvarjenih MURGELJSKIH jezikov.Ko nas je PRIMADONA ALENKA osramotila pred celo EVROPO nisem zasledil Levčarskih kritk. Borba za stolčke in nekaj izstopov ..... še ne pomeni konec stranke. OSTRŽEK ti si najbrž RDEČI JASNOVIDEC. Še malo pa te povabijo vMURGLE .TAm bojo v kratkem imeli ZADNJI TANGO. SDS je edina Domoljubna stranka v SLO. LEVIČARJI pa ste JUGOVIČI .

      9 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      28.01.2015 ob 22:32 gost gost

      Zakoj pa te avtor članka nič ne napiše o Šiftare, njegovoj Lili, IKEI, pokrivanju bruke s strani Sukiča (samo opozorilo za Šiftara bo dovolj), finančnih koristi prirejanja razpisov na Komunali med Martinuzzijem in Gujtom (dokazi bili objavljeni v Vestniku), zlizanju s soboško LDS+SD samo ka lejko jebejo Štiheca, prestopu Celeca v SLS, nato SMC... Soboški SDS so vničili Martinuzzi, Celec, Šiftar, Sukič. Prvič v zgodovini MS bi ljeko imeli večino in desni mestni svet v mandatu 2010-2014, pa so omenjeni rajši podržali z levaki iz SD+LDS. Samo ka so lejko kazali osebno sovraštvo do svojoga župana Štiheca. Osebne zadeve pred stranarskimi interesi!!! Stranka v LJ je to spoznala prekesno. In zato izgubila edinoga svojoga mestnoga župana, s šterim se zdaj kiti Židan :) Levaki se fajn smigejo, kak so zmanipulirali soboško SDS za svoje koristi. Nagrada za omenjene kvizlinge iz SDS je prišla. Ene smo vrgli iz stranke, ene pa še bomo. Člani stranke znamo kelko je vora in ka je v preteklosti gnalo omenjene kvizlinge. Osebne interesi (finančni in maščevalni). Zdaj neštrni od njih že pa rovarijo s tem naročenim člankom prejk "SDS prijatelja" urednika Pomurec.com Celeca, ki je zdaj v SMC (ex SLS, ex SDS).

      14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      29.01.2015 ob 3:23 nočni ptič gost

      Dokaze made by Štihec in njegov brat je Fujs resno na Vestnike objavo, samo ka, če je pa sodišče tau odkrilo in je Gujta in Martinuzzija oprostilo. Novinari še zdaj gučijo ka je tej kao dokaze Štihec prineso na Vestnik in je Fujs novinaron dau ukaz ka so tau morali objaviti. Celec je bil kda v SLS? Kelko ges znan nikdar. Tej pravlice po forume stalno pišete Štihcove pa Šošove podrepnike. Ja točno tak, eni so odišli, druge ste pa vo vrgli iz stranke SDS. Vsi, ki so imeli kakršnokoli izobrazbo, pa svojo pamet so odšli ali ste jih pa vrgli ven iz stranke. Zdaj je celo Šoš med povrečno izobraženimi člani IO-ja (kelko ga je še ostalo). Rezultat na volitvah je pa vedno slabši, na naslednjih lokalnih volitvah bo tam okrog 5 %. Glavno ka vij pred sodiščon protestejrate pa cvilite kakšne krivice se dogajajo drugje sami pa pozabljate na nedemokratično, netransparentno, nepravno delovanje znotraj stranke SDS.

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2015 ob 9:12 gost

        Dokaz o izobrazbi tistih, ki so odšli iz stranke ali so bili vrženi ven, so njihova pisma. Ravnatelja srednje šole, kateri napiše tako pismo, ki je brez glave in repa, bi morala župan in svet šole takoj razrešiti. Izobrazba Šiftara in Martinucija je pa rejsan za pohvaliti. Če "pravnik" ne razume strankinih aktov, je kriva stranka, ki je tak statut napisala ali pa "pravnik"? Za ravnatelja velja isto. Če se "magister" sam ne ve pritožiti (ali noče) in za branjenje najame ravnatelja, je izobražen ali samo ima naziv "magister"?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      29.01.2015 ob 17:14 levak gost

      Šooš si je z vodenjem SDS Sobota obul prevelike čevlje. Glih tak je v našem odboru v Beltincih, v Turnišču in še kje. Izgubili smo dobre člane in številne volilce. Šooš bo zmagal, ko bo sam spoznal, da je odveč, da ni kos nalogi.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      30.01.2015 ob 18:23 afne guncaš gost

      še bi pučnik gor stano bi vij šteri se mate skrajno desničarske slovence bi več nej bili v sds-u

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      31.01.2015 ob 12:05 gost

      Nočni ptič odjebi !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      31.01.2015 ob 15:28 rdeča zvezda-znak svobode gost

      sreča boža ka še gejo tej zakoni pa sodišča štere ne priznavate kak legitimne v sloveniji zaj bi se že med seboj spoklali - svoboda in mir vsem šteri smo za svobodno slovenijo in celi svet

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      31.01.2015 ob 23:51 gost

      Rdeča zvejzda ti moreš biti en velki klošar. Majke mi !

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      01.02.2015 ob 23:01 j gost

      V lotmerki je pa najboukša sds predsednica. J... bi jo trbelo frizerko

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      07.02.2015 ob 11:22 ZVEZDA RDEČA gost

      loleki iz SDS se naj med sebov požrejo. verjetno jin je sfalilo postavk na spiski stvari kere morejo sovražiti pa so se zdaj začnoli med sebov sovražiti. tej primitivci se verjetno še ponoči med spanjon kregajo pa iščejo nouve stvari kere mojero te sovražiti po blagoslovi svojoga šefa obsojenoga kriminalca. samo tak dalem se lepou krejgate pa se sami iztebite, golazen ena.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      07.02.2015 ob 14:44 hahahaha gost

      Janezeki

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      08.02.2015 ob 12:49 komunala gost

      Še ne mijslite teva dva tak grdiva dol zeti ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.