https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Pomurka vredna pičlih 50 evrov, interes za Kekca pa še vedno velik

27.01.2015 ob 9:30  

Pomurka in Kekec pašteta sta dve od štirih blagovnih znamk propadlega podjetja MIP DML iz Ljubljane, ki jih bodo konec meseca prodajali na dražbi. Izklicna cena za Pomurko je pičlih 50 evrov.


Višjo izklicno ceno je dosegla Kekec pašteta, katere izklicna cena je 100 tisočakov. Poleg pomurskih blagovnih znamk bodo na dražbi prodajali še znamki MIP in Kraljica mortadela Gorica, katerih izklicni ceni sta 2000 evrov.

Največ zanimanja se pričakuje prav za slovito Kekec pašteto, saj je zasidrana v zavesti slovenskih potrošniko, poročajo Slovenske novice. V letu 2011 je okusno pašteto oživilo podjetje Osem iz Murske Sobote, ki je najelo proizvodne prostore in nadaljevalo z izdelavo paštete. Prav podjetje Osem se omenja med interesenti za nakup te blagovne znamke in bo imelo na dražbi predkupno pravico. Med interesenti naj bi bila še hrvaška Atlantic Grupa s hčerinsko družbo Droga Kolinska, proizvajalcem paštet Argeta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.01.2015 ob 12:26 smrkci gost

      Pomurka in Mura sta nekoč bili vredni cele Slovenije,dandanes pa niti za Wc papir.In kdo je kriv, se ve 100% zakonodaja in politiki.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.01.2015 ob 19:50 gost kekec gost

      Fajn ste povzeli prispevek naše novinarke na POP TV. Pa nej prvič. Sicer pa rejsan žalostno, ka se dogaja z našimi podjetji. To je obljubljena Evropa blagostanja. Šefi so v EU parlamenti, nej prinas doma.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2015 ob 11:28 ms gost

      Razprodavlejo tisto ka so delavcom vkraj gemali in meli meše plače ka so lejko delali fabrike kero je Penovič zapravo in ponosno odi po Soboti lajkoš prokleti

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.