https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Balažič namesto v Kazahstan v Beograd?

27.1.2015  

Aktobe iz Kazahstana je Gregorja Balažica že napovedal kot svojega novega člana, toda do prestopa v Kazahstan ni prišlo.


Do prestopa menda ni prišlo, ker bi moral Gregor Balažic pred podpisom pogodbe opraviti preizkušnjo, a tega ni želel. K temu naj bi botrovalo tudi dejstvo, da je prejel novo ponudbo. Sportski žurnal namreč poroča, da prekmurskega branilca v svojih vrstah želi beograjski velikan Partizan. Balažič je nazadnje nosil dres Karpatov iz Lvova v Ukrajini.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.01.2015 ob 21:03 gost

      Seposede pa nindre!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.01.2015 ob 23:01 Maradon gost

      Neven kak se to odločajo oz kako ima voljo it v kavbojsko ligo,rajši bi šel v Angleško 3ligo,ali pa v Nemško 3ligo,kjer je nogomet v razvoju oz št1...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.01.2015 ob 5:56 gost

      naj ide čim prej delat v kako firmo,pa se njemi nede trbelo telko seliti.Ka je pa te un,ka je nej ščel napraviti preizkušnjo. Eh brez veze.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.01.2015 ob 16:03 sobočanec... gost

      pa ka mate sten ge de on špilo pa kak de špilo ? ka te boli kurac.. namesto ka be njeme srečo privoščile ga serete doj.. pa tau delate za sakšnoga špornika ka je iz pomurja..

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.02.2015 ob 23:19 gost

      Baje se bojij probe. Ka zna ka je nikaj nej vrejden.Tak pravijo tisti, ka se v fuzbal razmijo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.