https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

V goste Panviti Pomgrad prihaja ACH Volley

28.1.2015  

Odbojkarji Panvite Pomgrada so si priigrali tudi drugo zmago v modri skupini, Krka je v Novem mestu padla s 3:0.


Po gladki zmagi v prvem nizu in napetem drugem, ko so se domačini dobro upirali vse do 22 točke, so v tretjem nizu strli domači odpor pri 16:16, po tem Krka več ni uspela slediti našemu tempu in je morala priznati premoč Panvite.

FOTO: Arhiv Pomurec.com

Varovanci Dejana Fujsa so pokazali, da ob zbrani igri pridejo do točk. Prav zbranost ob vsaki točki bo potrebna proti aktualnim državnim in pokalnim prvakom ACH Volley, če želijo upati na uspeh proti njim v 3. krogu modre skupine. Jasno je, da ACH prihaja v Mursko Soboto kot favoriti, čeprav so med tednom doživeli  gladki evropski poraz s 3:0 na Poljskem proti Asseco Resovii Rzeszow in so se morali potruditi verjetno bolj kot so računali tudi za prvo zmago v nadaljevanju domačega ligaškega tekmovanja. Potem, ko so imeli srečanje prvega kroga proti Krki preloženo, so namreč proti  zadnjemu moštvu na razpredelnici Astec Triglavu, morali odigrati štiri nize, Kranjčani so dobili drugega na 23, tudi v preostalih treh pa so imeli Ljubljančani kar precej dela z žilavimi Kranjčani. Za zmago Panvite Pomgrad bo vsekakor potrebno prikazati veliko več kot na dosedanjih treh tekmah, dveh prvenstvenih in pokalni, katere so gladko izgubili, na vseh so bili daleč od morebitnega uspeha. Igralci Triglava so nakazali kako se da ACH spraviti na kolena, verjeti bo potrebno v svoje znanje, sposobnosti in potem tudi Ljubljančani lahko padejo.

Prepričani so, da lahko ob bučni podpori naših zvestih navijačev zadajo prvi letošnji poraz ACH Volleyju.

Po končanem srečanju bo slovesna razglasitev najboljših športnic, športnikov in športnih kolektivov Pomurja po izboru bralcev Vestnika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.