https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V Lendavi policisti obravnavali tatvino žaganega lesa

30.01.2015 ob 7:53  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, ki sta se končali le z materialno škodo, dve kaznivi dejanji, kršitev javnega reda in miru, zasegli moped in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so v Lendavi obravnavali tatvino žaganega lesa, ki ga je imel oškodovanec pripravljenega za gradnjo. Obravnavan je bil tudi tujec, ki je na bencinskem servisu počivališča Murska Sobota jug poskušal vnovčiti bankovec za 20 EVR. Bankovec mu je bil zasežen.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj je s kraja odšel pred prihodom policistov. Po opravljenem razgovoru mu bo izdan plačilni nalog.

V Lendavi na Industrijski ulici je bil zaustavljen voznik mopeda. V postopku je bilo ugotovljeno, da voznik ne poseduje vozniškega dovoljenja za vožnjo mopeda. Moped mu je bil zasežen in odpeljan k sodnemu izvršitelju.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med Mursko Soboto in Lendavo.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.