https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Predobravnavni narok zoper Denisa Hozjana - »policista«, ki je v soboškem parku nadlegoval mlada dekleta - odpadel

Murska Sobota, 30.01.2015 ob 11:22  

Na murskosoboškem okrožnem sodišču je bilo za danes razpisan predobravnavni narok zoper 21-letnega Denisa Hozjana iz Dolnje Bistrice, ki mu tožilstvo očita kaznivo dejanje lažnega izdajanja za uradno osebo, kaznivo dejanje spolnega nasilja in kaznivo dejanje spolnega napada na osebo mlajšo od 15 let, je poročal spletni portal pomurje.si.


Narok bi bil zaradi občutljivosti primera zaprt za javnost, če bi do njega prišlo, toda zaradi bolezni Hozjanovega zagovornika, odvetnika Iztoka Drozdeka, je bil prestavljen.

Obtožencu sicer grozi dolgotrajna zaporna kazen, na naroku pa bo imel priložnost za milejšo kazen, vkolikor bo očitana kazniva dejanja priznal. Hozjan je obtožen, da se je 17. novembra lani v parku v Murski Soboti in njegovi okolici lažno predstavljal za policista v civilu z doma izdelano službeno izkaznico policije. Oškodovanke je preiskal in od njih zahteval, da mu pokažejo osebne predmete.  Iz obtožb izhaja, da je spolno napadel dve oškodovanki, 14-letnico pa domnevno celo posilil. Od 21. novembra lani je Hozjan v priporu. Preiskovalci so po izjemno natančnih opisih storilca naredili fotorobota, s katerim so si pomagali pri iskanju nadlegovalca. Po opravljenih kriminalističnih ogledih krajev kaznivega dejanja pa so ugotovili njegovo identiteto.

Oglejte si še:

http://www.pomurec.com/vsebina/27340/Z_izdajanjem_za_policista_v_soboskem_parku_posilil_14-letnico

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.01.2015 ob 19:54 gost 4. gost

      Trbej ga nemudoma kastrirati.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.01.2015 ob 8:45 sdz gost

      se en kreten v vrstah milicije? nic novega

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.02.2015 ob 1:28 gost

      Kaj a je ta tud postal bolan? Škoda denarja za sodišča, metek v čelo pa gotova priča

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.02.2015 ob 9:13 gost

      te se pa je redno zajebo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.02.2015 ob 14:53 gost gost

      hah dečki, je keri razmislo ka je una bila za, te pa gda prišlo v javnost povedala drugo zgodbo? tudi to se dogaja....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      19.02.2015 ob 0:12 anoninmna gost

      ka me veze če je ova ščela ali pa nej? :D En 21 letni moški bi mogo meti pamet v glavej ;) Mislin ka njemi v zapori čisto nič nede falilo..:D Ta tuj spada ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.