https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Ljutomer: Zaradi prekratke varnostne razdalje trčila tri vozila

03.02.2015 ob 7:17  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, pridržali eno osebo, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

Ob 15.35 je v Ljutomeru pred prehodom ceste čez železniško progo, zaradi prekratke varnostne razdalje prišlo do trčenja treh vozil. Pri trčenju so se tri osebe lahko telesno poškodovale in so same iskale zdravniško pomoč. Na vozilih je nastalo za 4.000 EVR škode.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino dokumentov iz stanovanjske hiše, tatvino parnega likalnika iz trgovine, nasilje v družini, kaznivo dejanje neomogočanje stikov z otrokom, tatvino denarnice iz garderobe telovadnice, zasegli bankovec za 20 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen, tujca, ki je uporabljal ponarejene dokumente o veljavnosti tehničnega pregleda za priklopnik in napad na policista.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršiteljica, ki je pijana kršila javni red in mir na javnem kraju in se kljub intervenciji policistov ni pomirila, je bila pridržana do streznitve.

V Melincih si je moški na krožni žagi, pri žaganju desk odrezal tri prste na roki. Bil je odpeljan v mariborsko bolnišnico. Okoliščine dogodka policisti še preverjajo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.