https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Prva mednarodna fotografska razstava Pannonia Reflections na lendavskem gradu

06.02.2015 ob 11:00  

V sklopu prireditve ob kulturnem prazniku so na lendavskem gradu odprli 1. Mednarodno fotografsko razstavo Pannonia Reflections.


Razstava, ki jo je pripravilo Fotografsko društvo Pannonia, obsega 62 fotografij 60 avtorjev iz 28 držav sveta. Ob otvoritvi so podelili plakete in priznanja fotografom, katerih fotografije so najbolj pritegnile ocenjevalno komisijo. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.02.2015 ob 12:01 japa gost

      V trojezičnoj Lendavi dogaja?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.02.2015 ob 18:59 Stewen gost

      SAMO TRIJEZIČNOST? Gospod Japa je postavil vprašanje o dogajanju v "trojezičnoj" Lendavi. Ne vem, na kaj je "ciljal". Na razne dogodke na številnih področjih (kultura, šport, duhovnost ....najmanj pa na gospodarskem), ali pa je hotel ošvrkniti, morda pa pohvaliti,"trojezičnost"? No, uradna jezika sta dva: slovenski in madžarski, torej dvojezičnost. Le kateri je "tretji jezik"?.Seveda ne pregovorni "babji" (ta je univerzalen), ampak morda romski ali pa medžimurski (knjižne hrvaščine ne vedo). Ker v Lendavi žive v večjem številu najmanj štirje narodi, ki svojo materinščino bolj ali manj "prakticirajo", lahko zapišem, da bi kazalo uradno priznati štirijezičnost.Gospod Japec,ste tako mislili? Pa še to: na mestu podrtega vaškega doma so že zabetonika temelje BALAŽEK-GJERKEŠEVEGA STOLPA.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.02.2015 ob 22:00 ban uta gost

      Stolp je Balažekov spomenik. Dober župan bi denar vložil v kaj boljšega in ne eno spako, ki v to okolje sploh ne spada. Lahko je s tujim denarjem delati. Nekaj, ki ga drugi ne dobijo, ga še dobi na račun večjezičnosti. Mogoče bi razmislili in v bližini stolpa postavili Balažekov kip. In stojnico zraven z njegovimi slikami, ki bi jih prodajali obiskovalcem.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.