https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Znana didžejka Trick – C praznuje 20 letnico delovanja

Ljutomer, 12.02.2015 ob 7:05  

Trick-C ob dvajsetletnici delovanja postavlja Prlekijo in Pomurje na elektronski glasbeni zemljevid.


Znana didžejka in prva dama slovenske tehno scene Carmen Levovnik, v glasbenih vodah znana pod imenom Trick-C, praznuje 20 let kariere. Ljutomerčanka pravi, da je to šele prvih 20 let, kajti nič je ne mika, da bi šla v penzijo. Ampak pri njej velja ravno nasprotno: že dolgo se ni počutila tako žive in polne adrenalina. Tako ob tej okrogli obletnici svojega delovanja na tehno sceni prireja največji dogodek zadnjih dvajsetih let te glasbene zvrsti v Pomurju, ki se bo odvil ravno na valentinovo. Odločena, je da vrne na elektronski zemljevid Prlekijo in Pomurje, razmišlja globalno in deluje lokalno - gverilsko udarniško delo v podzemlju, »privatke« in povezovanje z mariborsko sceno pa že dajeta prve rezultate.

Da pa izbor prizorišča prihajajočega dogodka – Objekt Logarovci pri Ljutomeru, ni naključje, dokazuje dejstvo, da je ravno tam leta 1996 organizirala svoj prvi party, z mislijo, da iz njega zraste in se razbohoti nekaj novega.

Na žuru bodo z njo to soboto nastopil prekaljeni tehno mojstri iz Hrvaške in Nizozemske, ki so in še zaznamujejo njeno glasbeno pot: legendarni nizozemski tehno pionir Misjah; Veztax in Mary – s katerima je  orala štajersko in zagrebško klubsko ter festivalsko ledino. Nastopil bo še en Zagrebčan, Teo Haruda, prav tako pa bo prisoten tudi Dante Benami, ki jo spremlja že od začetkov delovanja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.