https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Za uvod v letošnje Kurentovanje nora zabava s Severino in Modrijani

Ptuj, 07.02.2015 ob 10:00  

Z nastopom Severine in Modrijanov se je sinoči pričel koncertni del 55. Kurentovanja na Ptuju. Ena najodmevnejših pustnih prireditev v Sloveniji je znova pritegnila številne maškare, ki so rajale do zgodnjih jutranjih ur.


 

V prihodnjih dneh se bo na Ptuju odvijala še vrsta pustnih zabav. Reportaže spremljajte na portalu Pomurec.com.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2015 ob 15:32 Marko gost

      Sporočam žalostno novico. Ugledni in pošteni vseslovenski novinar Boris Cipot, je dobila become v rit na TV IDEA. So ga dobili, da si je baje prilastil denar. Pred leti se mu je podobno zgodillo na TV ASU. Tudi tam so ga dobili, da si je neopravičeno prilastil denar. Zdaj smo ostali brez Borisa Cipota. Mitja Podgajski ga je dokončno brcnit v rit...Nah bodo zdaj desni politki brez njihovega novinarja? Moravski župan Glavač že pripravlja povračilne ukrepe, da zaščiti svojega tesnega priatelja razpitega Borisa Cipota

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2015 ob 18:55 zabava gost

        nora zabava , gde pa mamo čedno zabavo , edino v našoj politiki , de se z dneva v den prepucavamo , pa eden pa drugi jebe nekoga v rit , tudi naš presvetli južek pa lujzek

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2015 ob 15:38 Simon gost

      Što pa je tej Bores Cipot?? Ge san še nej čuo za njega

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.02.2015 ob 15:50 Marko gost

      Bores Cipot je moj naj večji ljubimec vseh časov ge Marko ga rad imam in ga tudi ljubim in kaj mi morete.Telko ker to sem pozabo napisat.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.02.2015 ob 16:20 Del R gost

      Pa ka je tau relevantno v povezavi s to novico ? Retorično pitanje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.02.2015 ob 17:57 Stewen gost

      BORIS - Boris je novinarski starosta! Medtem ko s(m)o "drugi" morali "gnit" v penzijo, se je on obdržal. Resda ne v nobenem od njegovih prvotnih podjetij (Radenska, Večer, občina, Vestnik....), ampak kot honorarni sodelavec na TV as in nazadnje na TV Ideja. No, lepotec ravno ni bil, so pa bile njegove pogovorne oddaje vredne ogleda in poslušanja. Nanje se je dobro pripravil, saj so bila vprašanja ne le vprašanja,ampak tudi že komentar, tako da se sogovorniku ni bilo treba preveč naprezati. Imel je torej "svoje" poslušalce in škoda je (bo),če je res moral odditi. Me pa čudi, da je Marko novico objavil v članku, kjer je govora o pustnem festivalu. No, nekaj "veze" pa vendarle le: Modrijani in Severina so spet dobro kasirali, novinarji pa so zadnja leta slabo plačani, zato človeka zamika kak dodatni "zaslužek".

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.02.2015 ob 7:39 Fašinek gost

      Žalostni časi za Pomurje ... V kratkem času so pogoreli trije klovni Cipot, Gezasezeza in Štihec. Kaj nas še čaka, bo še kateri lopov iskal novo službo? Spremljajte karneval še naprej!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.