https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški kickbokserji v Karlovcu dosegli odlične rezultate

10.2.2015  

Minuli vikend je v hrvaškem mestu Karlovac potekal izredno močan turnir v kickboxingu imenovan »2.WAKO EUROPEAN CUP-KARLOVAC OPEN 2015« ki se ga je udeležilo 879 tekmovalk in tekmovalcev iz 145-ih klubov in 20-ih držav, kateri so nastopili v kar 1439 štartnih borbah v vseh starostnih kategorijah.

 

Tekmovanje je bilo razdeljeno na dva dni glede na discipline. Tako so v petek potekale borbe v disciplinah point fighting in light contact, v soboto pa full contact, low kick in kick light.

Za Kickboxing klub POWER KICK Murska Sobota so tekmovali trije tekmovalci v disciplini light contact in point fighting ter si vsi trije priborili medalje. Najbolj je blestel Giuseppe Caruso, ki je po daljši tekmovalni odsotnosti ponovno dokazal iz kakšnega »testa« je. Maja Črešnjovnjak pa že standardno tudi letos posega po samem vrhu. Tadej Titan pa je imel ognjeni krst, saj je bilo to za njega prvo tekmovanje in je pokazal, da v prihodnje gre računati na njega.

 

Rezultati:

Giuseppe Caruso      1. mesto nad 74 kg veterani  light contact

Giuseppe Caruso      2. mesto nad 74 kg veterani  point fighting

Maja Črešnjovnjak  2. mesto  do 60 kg juniorke  light contact

Maja Črešnjovnjak  2. mesto  do 65 kg juniorke  light contact

Tadej Titan               2. mesto nad 94 kg seniorji  light contact

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.