https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti energičen peti Valentinov zumba party

Murska Sobota, 16.02.2015 ob 9:00  

Minulo nedeljo je v telovadnici Ekonomske šole v Murski Soboti potekal že peti Valentinov zumba party Plesne šole Zeko. Okrog 160 zbranih se je zabavalo v vročih latino ritmih zumba fitnes vadbe.


Za triurno zabavo s plesa, smehom, dobro zabavo in kvalitetnim treningom je skrbelo mnogo inštruktorjev iz Slovenije in tujine. Med slovenskimi inštruktorji so se na največjem zumba partiyu v Sloveniji na odru zvrstili Tadeja Markoja Zečević, Tomi, Snežka Mrak, Sonia Krauser, Tamara Gajski, Sara Milenkovič, Anita Polajner, Sanela Kovač, Andreja Novak, poleg njih pa so za energijjo med plesalci poskrbeli tudi tuji inštruktorji, in sicer iz Hrvaške Ivana Šumecki, iz Avstrije Daniel Lopez iz Tunizije pa Chedli Charni. V premorih so za zabavo poskrbeli plesalci Plesne šole Zeko.


Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2015 ob 14:07 feri gost

      kdo pa je tole na sliki 38 ? kaj predstavljajo , saj so tole najbrž že izkušene , mame ??? lepo jih je videti !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.