https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Valentinov ples in pustovanje v Domu starejših občanov Radenci

18.02.2015 ob 7:30  

Minuli konec tedna je v Domu starejših občanov Radencev (DOSOR) potekal v znamenju valentinovega in pustovanja.

!!!OGLAS!!!

V petek so zaposleni za stanovalce pripravili Valentinov ples, ki se je ga udeležilo čez 50 stanovalcev, med njimi je imelo možnost zaplesati tudi 20 stanovalcev na vozičkih. V nedeljo pa so pustno rajanje v maskah za stanovalce pripravili člani Kluba prekmurskih študentov.

Valentinov ples se je pričel s kulturnim programom, branjem pesmi za zaljubljene,nadaljeval pa ob poskočnih pesmih harmonike, na katero je zaigral Jan Divjak. Namen dogodka je ob tradiciji valentinovega omogočiti ples stanovalcem, ki zaradi svoje nepomičnosti običajno ne morejo plesati. Veselje na obrazih stanovalcev je tudi zaposlenim privabilo solze v očeh.

 

Kakor že tradicionalno pa so v pustnih maskah zaplesali tudi DOSOR-jevi stanovalci skupaj s člani Kluba prekmurskih študentov, in sicer v nedeljo 15. februarja. Pustovanja se je udeležilo čez 70 stanovalcev, študenti pa so za najboljše maske pripravili tudi posebne nagrade, prav vsakemu stanovalcu pa ponudili odličen pustni krof. Dogajanje je popestril Boštjan Domiter s harmoniko.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2015 ob 17:22 gost

      Lepo in prav ,da so se tudi tukaj spom nili na čase , ko so lahko še sami prisostvovali takemu spektaklju ob fašenku ! BRAVO OSEBJE !!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.