https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Janez Janša napoveduje volitve prihodnje leto

Murska Sobota, 20.02.2015 ob 12:30  

Janez Janša, prvak SDS, se je včeraj mudil v Murski Soboti. Z Borisom Cipotom je na javni tribuni, ki se je je udeležilo okrog 100 obiskovalcev, predstavljal svojo knjigo Noriško Kraljestvo, Beli panter 1. del in komentiral tudi aktualno politično dogajanje v Sloveniji.

Janez Janša, prvak Slovenske demokratske stranke in poslanec v Državnem zboru RS se je včeraj udeležil javne tribune v Murski Soboti. Osrednja tematika javne tribune je bila predstavitev njegove knjige Noriško Kraljestvo, Beli panter 1. del, napovedal je, da bo izdal tudi drugi del Noriškega kraljestva, komentiral pa je tudi aktualno dogajanje na političnem parketu v Sloveniji.

Knjigo Noriško kraljestvo, Beli panter 1. del je napisal zato, ker se Slovenci in Slovenke premalo zanimamo, kaj se je dogajalo s slovenskim narodom v letih štetih pred Kristusovim rojstvom. Slovenski narod namreč izvira iz Noriškega kraljestva, to dokazujejo genske zasnove naroda in tudi današnje države. Knjigo je pisal 5-6 let, v njej so obširne informacije o ozemlju Noriškega kraljestva, bivanju tedanjih prebivalcev oz. plemen in ljudstev, vojaško organiziranje kakor tudi "parlamentarno" ustoličenje kraljestva. Zakaj se je Janez Janša mudil prav v Murski Soboti je odgovor na to, da je ozemlje Prekmurje oz. tedanja Panonija bila del Noriškega kraljestva že od samega začetka; knjiga veliko govori o Panoniji in predvsem reki Muri, ki je zaustavljala vdore tedanjih sovražnikov Noriškega kraljestva.

Iz knjige lahko primerjamo demokratičnost Noriškega kraljestva z demokratičnostjo slovenske države. Janša pravi, da so bile tedanje zasnove demokracije precej bolj demokratične, kot se je to kazalo npr. v Karantaniji. Primer demokracije Noriškega kraljestva je, da je bil kralj voljen in dednost pri nasledniku kralja ni prišla v poštev. Kje vidimo primerjavo s Slovenijo? Tudi slovenska država se je tako kot Noriško kraljestvo oblikovala zaradi varnosti in boljšega življenja prebivalcev v skupnem dobrem za javno dobro. Noriško kraljestvo je bilo tedaj nekoliko manj varno, saj je imelo veliko zunanjih sovražnikov, ki so vdirali na ozemlje kraljestva. Medtem ko Slovenija v prvih 15 letih po osamosvojitvi ni imela zunanjega sovražnika, sedaj se morebiti kaže, da bo to postala ravno Evropska unija. Dejstvo pa je, pravi Janez Janša, da smo Slovenci 23. decembra 1990 v veliki meri glasovali za osamosvojitev Slovenije zaradi varnosti pred Jugoslavijo. Drugi del knjige bo govoril ravno o varnosti - o vdoru Rima v notranjost Noriškega kraljestva in obramba slednjega pred Rimskim cesarstvom.

Danes se vsi sprašujemo, kaj je tisto, za kar smo se Slovenci in Slovenke v resnici osamosvojili od Jugoslavije. V 20 letih osamosvojitve se je slovensko sodstvo zelo spremenilo, moralo bi biti bolj pošteno in delovati v imenu ljudstva, še komentira dogajanje v Sloveniji prvak SDS. Največji vzrok zastojev v našem razvoju je ravno neuresničitev ustavnega načela odločenosti oblasti, kateri problem predstavlja tudi za številne druge sfere, ki ne morejo normalno funkcionirati, kot je sodstvo. Janša pravi, da v sodstvu ni prostora za šopirjenje in vidi se, da je preveč osebnih interesov. Žalostno je spoznanje, da je ustavno sodišče v zadnjih 10 letih razveljavilo 100 sodb zaradi protiustavnosti, lani je bilo takšnih sodb 600, kar ugotavlja slovensko in tudi evropsko sodstvo.

Ali svoj sijaj in blišč izgublja tudi parlamentarni parket v naši državi, je Janez Janša komentiral, da je problem zgolj to, ko ne veš, kdo je kaj predlagal, viden je zgolj podpis vlade. V vladi se pripravljajo spremembe, Janša pravi, da se bo zopet ustanovila nova politična stranka, saj slednja, ki je na zadnjih državnozborskih volitvah večinsko premagala vse stranke, ne bo zdržala. Za konec je Janez Janša povedal, da SMC ne bo zdržala do konca mandata, prihodnje leto bodo ponovne volitve, je še odločen.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2015 ob 12:47 gost stranka gost

      Zdaj je te manipulant grato še prerok, pa odi po Soboti. Mogoče do volitve, samo njegova stranka nedec več nikdar glavna, ka so prav on in njegovi vse zapravili. Sramota , ka ga je sploj šol što poslušat, sicer se pa iz slik vidi vse. Žalost in beda.

      59 19 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2015 ob 12:50 gost eden gost

      Nekši JJ je komentiral politično dogajanje. Naj rajši komentira vse svoje zgrešene pa manipulativne pa še kaj postopke, ki jih je delo. On nema kaj komentirati, naj se pogrezne v mišjo luknjo pa naj uživa sadove svojega dela, kak marsikateri njemi podoben.

      51 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2015 ob 12:52 SLOimamrad gost

      Janša for ever.

      16 42 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.02.2015 ob 14:22 gost

      Če si pristaš Janše ali njegov največji sovražnik: prejšnje volitve je napovedal skoro do meseca natančno. Vedno je bil dober politični analitik. Včasih se njemi te malo stavi pri lastnoj izvedbi :)

      15 24 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • REALIST
        02.03.2015 ob 14:48 REALIST

        Normalno je znal napovedati.Saj poznamo vsi kakšni so približni roki da do tega pride. Ja kdo pa misliš da je vse skupaj sprocesiral? IJJ - jasno.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.02.2015 ob 15:12 gost xž gost

      Očitno ima JJ nadnaravne sposobnosti, ka še vedno pritegne k poslušanju nekatere, ja pa še prerok je. Zanimivo spreobrnjenje bivšega mladinskega in še kakšnega funkcionarja, ki pa tam ni uspel. Zdaj se pa želi maščevati. V normalnih demokracijah so s takšnimi že zdarvnaj opravili. Pri nas mo špa še dego caplali, ja pač nekateri počasi dojemajo.

      41 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.02.2015 ob 15:24 gost

      ŽIVEL JJ !!!!!!!!!!!!

      19 42 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.02.2015 ob 15:32 sds gost

      Kot mi je znano je bila včeraj seja državnega zbora do 22h,vendar politik v zaporu pridno prodaja preroško knjigo naj rajši napiše knjigo "Po poteh tovarištva in spominov"kako je prisegel Partiji ZKJ, ali kakoo se prodaja orožje v imenu države na svoj račun,ali kako se dobijo provizije od raznih dobaviteljev -Patria,kako se plačujejo računi prek bančnih uslužbenk ,žlahte in nenazadnje takšni bi vodili državo in njegov sotrpin v denarnih mahinacijah Cipot B-katastrofa

      45 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.02.2015 ob 15:37 Gost gost

      Pa tou več nevejš, če bi se smejo ale pa đouko. Nigde na ton jebenon svejte ge be naj valala demokracija se tou ne dogaja mogouče edijno v kakšne Somalije ale pa Gabone. Pa še tan bole spoštuvlejo moralo pa načela. Deca draga mij smo ena velka sramota od države, en velke kurac od ovce.

      37 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      20.02.2015 ob 15:45 fery gost

      v zatvor naj se spravi, ka jemi je tan tudi mesto

      48 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      20.02.2015 ob 16:49 Sorrow gost

      Ojoj, pa vas ni sram dragi sobočanci, temu človeku segati v roke. A vam še danes ni jasno kakšno škodo je naredil tudi vam in celi Slivenuji. Velika žalost in beda v vaših glavah, da še niste dojeli. O Bog odpusti ubogim na duhu!

      50 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      20.02.2015 ob 17:56 gost

      Veče sramote kera nan zdaj vlada nega. Instant stranka Mira Cerarja ki je nastala z podporo foruma 21 je poguba za slovenijo in njeno integriteto ki jo je izgubila z ustoličenjem g. Cerarja na prestol butalskega naroda ki naseda človeku ki je celo svoje življenenje svetoval kakao pogubiti državo in s tem masno zaslužil na račun delavskega naroda.

      16 36 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      20.02.2015 ob 18:10 Stewen gost

      KRALJESTVO NORCEV? - Najprej sem pomislil, da je JJ takole okarakteriziral našo deželo. Moram kar priznati, da mesta Noreje, po katerem je kraljestvo dobilo ime (in po njem tudi knjiga JJ), nisem poznal, kajti 15 let, preden se je rodil Kristus, so so Noricvm Regnvm, k sebi priključili Rimljani., Ve se zakaj: Noriki so "proizvajali" kakovostno železo in - zlato. Več o tem si preberite v Wikipediji, ko vpišete Noriško kraljestvo. ---- Ta hip pa ne bom komentiral ne knjige, katere naslov pritegne, ne nastopa JJ Pa vendarle: zdi se mi neokusno propagirati novih volitev, saj mi državljani vemo, da se ne bo nič spremenilo. Moj dobri kolega pravi: "Vsi so isti!"

      29 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      20.02.2015 ob 18:33 se sprašujem gost

      Ali ne bi moral biti g. Janša včeraj v službi v parlamentu kjer dobiva plačo? Zakaj ni bil s svojimi madoletnimi otroci, ki jih je bilo toliko omenjano in zlorabljano v povezavi z Dobom? Ali je dandanes lahko že vsak zgodovinar? "Gospod" iz Radenec, zdaj drugi ali je zdaj pomembno do beremo zgodovino izpred 2000 let? Ali so se tudi s tem ukvarjali v Kumrovcu? Zato pa je naša država tam kjer je - preveč ukvarjanja z preteklostjo ne pa sedanjostjo in prihodnostjo naših otrok. Takšni ljudje so v parlamentu. Nimamo vsi omrežij, da bi po vezah preskrbeli otroke, sestrične in še koga....

      39 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      20.02.2015 ob 18:47 gost gost

      drago ljudstvo slovenije , zgodovina se ponavla pa smo nej vervali ,70 let nazaj so se od sovraštva klali zdaj se pa samo zača sovraštvo bole širiti pa je vprašanje časa gda poči pa to ne od prostih ljudi ampak od par somarov ka njim več elektronika ne dela

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      20.02.2015 ob 19:41 -patrius noricum gost

      Što je pa v Noriki loke pa puščice preprodajal? Bože pomože, te tip se pa res na vse razmi!! On nam napiše, kako je bilo v predrimski dobi!! Ah, ja, če kdo zna, potem on zna. Mrš nazaj v čuzo!!

      27 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2015 ob 22:07 gost

        Zdaj samo čakam, da bo Židan napisal knjigo oziroma priročnik o osemenjevanju krav. Vsak piše o tistem o čem zna. In če lahko predsednik SDS-ja, lahko tudi predsednik SD-ja. Z veseljem se bom udeležil predstavitve in če se bo Židan podpisal v knjigo, bom knjigo tudi kupil. Za zanamce.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      20.02.2015 ob 20:30 gost

      Patrius noricum mrš nazaj v štalo!

      21 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      20.02.2015 ob 22:21 Bratje Grimms gost

      Potujoča pralnica denarja s knjigami. A ni ustavno sodišče reklo, da je demokracija ofgrožena, če je Janša v zaporu. Kolikor vem, je njegovo delovno mesto v parlamentu. On pa se med sejami sprehaja po Sloveniji in kvasi neumnosti. A sedaj pa demokracija ni ogrožena. Ravno tako, ga ni v parlamentu.

      25 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      20.02.2015 ob 23:25 justone gost

      neven ka naj poven...san še mladi, izobraženi človik...man občutek ka so to poslušali lidje kerin kar precej enostavno možgane "opereš"...sicer san vido par mladij....ampak dedeki pa babice Vaš čas je potekel..drugače povejdano čas Vas je povozo! Pa Vašega preroka JJ!

      21 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      21.02.2015 ob 1:26 asdasd gost

      BORIS CIPOT, BAJE SI V MORAVCAJ TUDI ODLETO IZ PRESTOLA. SVAKA ČAST MORAVČARON, KA SO TE ZRADIRALI. TAKŠI LELEKI KA ODIJO SE KNIGE ODAVAT NAJ IDEJO V 3PM. MIJ NUCAMO POŠTENO DELO, NEJ PA TO MODRIJO!!!!!!!

      23 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      21.02.2015 ob 1:30 kučan gost

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      21.02.2015 ob 1:37 abidami gost

      NAJ IDE S TEN CIPOTON V 3PM!!!!!!!!!

      23 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2015 ob 7:47 abidamiju gost

        Če zmoreš samo to napisati, kar si zgoraj, potem si na duhu zelo, zelo reven, bogec.

        6 6 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      21.02.2015 ob 4:22 b1n2m3 gost

      Janšo popolnoma podpiram

      13 26 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      21.02.2015 ob 7:14 MK gost

      Na Discovery so objavili da so od neznanega izvora na neimenovanem kraju ob neznani uri dobili informacijo da je JJ potomec belega panterja. Zakaj torej ne gremo raje na ureditev kraljestva.... Princa že mamo. Le da ni bel ampak princ teme... Ampak to si nianse...

      17 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      21.02.2015 ob 9:39 lauraas gost

      Ja, novi obrazi se pa zdaj v težkih časih ukvarjajo z pravicami istospolnih, romsko problematiko, izbrisanimi, itd.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      21.02.2015 ob 12:00 ivo gost

      Komunisti se na oblasti, kaj pa ste vi dobrega napravite, se zavedate koliko let ste bili na oblasti v Sloveniji in kaj ste naredili. Vi se pohvalte kaj imate pokazat. Edino z zvezdo se lahko hvalite.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      21.02.2015 ob 12:03 Stewen gost

      ŽIVAN - Dopisovalec Gost se veseli morebitne knjige, ki bo jo napisal kmetijski minister Živan; mnogi kmetje, katerih minister pa naj bi bil, pa ga šinfajo, ker ne poskrbi, da bi imeli vsaj tako visoke penzije kot so socialne podpore, Tu naj bi se angažiral, ne pa da se vtika na področja drugih ministerstev! Po njegovi zaslugi bodo 1.janurja uvedene takoimenovane davčne blagajne,ki jih je ravno Živan sforsiral. Pa ne samo blagajne, ampak tudi davčni računi, ki jih bomo tudi kmetje morali pisati, na primer za prodajo par kilogramov krompirja. Račune - knjigo -je treba overiti na davčni upravi, šele potem jo lahko uporabljamo. Več prometa bomo imeli, še več davka in prispevkov bomo plačali. Odpiram razpravo.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2015 ob 16:01 gost

        Strinjam se z vsemi ukrepi, ki si jih navedel in jih je podprl tudi Židan. Če kaj prodaš, je zato potrebno izdati račun. Zakaj bi po tvoje bili kmetje izjema?

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      21.02.2015 ob 13:20 IVANKA gost

      JANEZ JANŠA JE LEGENDA.

      14 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      21.02.2015 ob 13:46 SDS zakon gost

      JJ LIVE FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      10 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      21.02.2015 ob 14:28 JJ gost

      IVo komunisti niso ustvarili nic razen mure mlekarne pomurke agromerkura mlinopeka panonije tehnostroj varstroj potrosnik ... ah ne da se mi vec nastevat . Aja pa precrtaj tiste Kerr so BELI PANTERI zapravili

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      21.02.2015 ob 14:45 protestant gost

      Politik,ki je vso kariero gradil na trosenju mračnjaštva,sovraštva in laži.Politik, ki nenehno bruha cinizem in omalovaževanje vsega, kar ni po njegovi meri.Koliko škode je naredil IJJ in njegova stranka v svojem delovanju,očitno kar veliko Slovencev še ni dojelo (ali pa imajo od tega koristi).Poltik,ki je v svoji stranki uveljavil totalitarni način vodenja (očitno doživljenski predsednik, brez protikandidata na volitvah).V svojem fašistoidnem delovanju,s kriminalnimi početji, ignoriranjem vseh organov (razen Ustavnega sodišča!) političnega sistema, na svoji poti še ni srečal človeka, ki bi ga zaustavil. S pomočjo svojih plačancev ruši pred sabo vse,do dokončnega uničenja (ponovnega prihoda na oblast). In ta patologija pride "predavat" o slovenski zgodoviniv v rimskem Noriku! in o demokraciji!

      21 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      21.02.2015 ob 14:58 PikijovPiki gost

      Pa kaj se se tak žifčno spravljate sdsjevci na komuniste. Vam bodo vaši šefi zamerili, ker jih je bila večina včlanjenih v Zvezo komunistov. Šef je celo vodil mladino po poteh AVNOJA. Med tem ko smo bili mi normalni nikdar nej v partiji, v SDS pa tudi ne.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      21.02.2015 ob 15:03 ges gost

      jebo vas janša se po spiski

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      21.02.2015 ob 15:47 šime gost

      Res kaki ste norci ,,da verjamete in poslušete tega bolanega tipa!!!1

      18 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      21.02.2015 ob 16:55 Možganski deficit gost

      Kaj pa ljutomerska SDS frizerka je manjkala? Ali pa ni dobila dovoljenja od ljutomerske krotilde.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      21.02.2015 ob 18:30 Pravica za JJ gost

      JJ OSAMOSVOJITELJ, BOREC, LEGENDA,.... nihče mu ne seže do malega prsta na nogi. JJ le pogumno naprej mi smo s tabo!

      16 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      21.02.2015 ob 19:38 gost

      Živel Janša!

      10 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      21.02.2015 ob 20:18 gost z neopranimi možgani gost

      JJ je rejsan legenda. Legenda v sprenevedanju, korupciji, lažeh, itd- . Očotno takšni tipi pašejo delu naroda, ki je glup milo rečeno in ni sposoben videti, kako jih ta tip zavaja. Nekoč de vas še sram, ka ste ga tak povzdigovali, Sicer pa ga zagovarjajo le golobradi in neučeni bedniki ,ki itak ne vejo za kaj se ide, pa govorijo o komunizmi, niti ne vejo kaj to je in tudi to ne vejo, da je bil njihov JJ prvi med komunisti, ki si je iskal položaj in st olček, dobro, ka so za razkrinkali. Toliko o nekem JJ.Sicer pa je škoda še sploh kaj pisati o njem, on je preteklost, ki se je neradi spominjamo.

      17 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      21.02.2015 ob 20:22 gost gost

      Bravo protestant. Napisal si resnico, ki pa jo nekateri žal niso sposobni razumeti.

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      21.02.2015 ob 20:59 legija gost

      Malo je takšnih ljudi, ki ljubijo to domovino Slovenijo, tako močno in zvesto, kot JANEZ JANŠA. Zato je prav, da ne dovoli, da bi komunisti in neki kvazi levičarji raztrgali to našo lepo zemljo. JANŠA NISI SAM, MNOGO NAS JE, KI TE PODPIRAMO.

      16 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      21.02.2015 ob 21:35 Poserjem se na jj gost

      Legija, ti si res en bolnik

      10 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      21.02.2015 ob 23:52 Jj gost

      Ko bom totalno izgubil stik z realnostjo boom nazalost se vedno podoben nekomu ki kroji nasa zivljenja...

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      22.02.2015 ob 10:57 RKC gost

      No, volilci M. Toplic, pa ga imamo. Kandidero kod nestrankatrski kandidat za župana...poglednite v prvo vrsto, pa njemi je tej isti Glavač desna roka" z desno roko si pa večijna ljudi nekaj dela"....eee Glavač neboš nas več nasamaro...lejko te je sran

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      22.02.2015 ob 11:28 Patriot gost

      Žalost in beda, nikoli ne bom razumel ljudi, ki podpirajo nekoga ki nikoli z ničemer ne soglaša, nikogar ne podpira, nigdar ni pripravljen na dialog, ne prenese nobene kritike, se zna tako hliniti, hinavsko-cinično posmehovati, ne sprejme nobene pozitivne kritike na svoj račun. Ne, veliki vodja ne rabimo te, vse je uničeno v tej naši dolini Šentflorjanski, največ po tvoji zaslugi, pa zaslugi tvojih pomagačev. Nikoli nobene konstruktivne pomoči ostalim, kdor ni naš je proti nam. Slovenija si zasluži nekaj boljšega, pozitivnega, veselega, ne pa vedno in povsod mrkega, čemernega, jeznega, žalostnega (kaj so mi spet naredili) JANŠE JANEZA. NE HVALA na takem politiku, zdaj je dovolj, enkrat mora biti konec, zbudi se SLOVENIJA, ali pa Kam greš SLOVENIJA.

      19 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      22.02.2015 ob 11:59 aa gost

      JANEZ JANŠA! EDEN IN EDINI! :)))

      14 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      22.02.2015 ob 15:09 muki gost

      JANEZ JANŠA EDEN IN EDIJNI BEDAK KOT TI........aa.....

      15 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      22.02.2015 ob 18:08 Sorrow gost

      Čestitke za takšne komentarje: Patriot, protestant in še drugim, kateri vidim, da razmišljate v pravo smer. Če bi jih bilo več , se nam ne bi bilo treba bati za Slovenijo.

      4 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      22.02.2015 ob 21:27 -mikimiška gost

      To "svečarstvo" sploh več ni stranka, ni gibanje, to je DIAGNOZA!

      6 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      23.02.2015 ob 7:46 gost

      Patriot vidin ka ti življenje smrdi zato škoda izgubljati besede. Sorrow idi se obese.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2015 ob 20:06 Patriot gost

        Oprosti, meni ne smrdi nej življenje in rad živim, ampak smrdi mi licemerstvo, hudobija, sovraštvo, nečimrnost, pohlep, laž, sprenevedanje. Besed ni škoda, sem vedno za dialog in dogovor, ampak z vami tega ni in ne more biti. To si sam pokazal, ker nimaš proti argumentov, zato je vsega škoda. Je samo tako kot pove veliki vodja, ali ti je sploh dovolil da tukaj pisariš?

        5 4 Prijavi neprimerno vsebino
    49. Bajs01
      23.02.2015 ob 11:57 Bajs01

      pa bo lahko ponovno kandidiral kot zapornik? http://www.rtvslo.si/crna-kronika/finci-bodo-znova-sodili-direktorjem-patrie-zaradi-podkupovanja-v-sloveniji/358977

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      23.02.2015 ob 13:39 gost

      vsi politiki so vsi ISTI,psi lajhajo karavana gre naprej.............

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      23.02.2015 ob 18:50 gost

      JJ ne priznava volitev, ka pa te dela v parlamenti, na Dobi je mel jesti pa stanovanje v parlament pa se je vozu po pejneze, ka pa se tiče komunistov vam povem ka so bili počasni - delali so 45 let . NEKOMUNISTOM pa je to uspelo zapraviti v pičlih desetih letih. zapravljali in krali so kot bili na NORMI.

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      23.02.2015 ob 22:58 gost

      Tomi smrdljivci v rokou sejgajo samo pravi pacijenti.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      24.02.2015 ob 15:26 lubibog gost

      po prebranih komentarjih ne morem verjeti, koliko sovraštva je v ljudeh.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      24.02.2015 ob 22:07 Jj gost

      Drujgo leto so volitve.... Eni pa pa na dob.... :-)

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    55. gost
      27.02.2015 ob 14:11 gost23 gost

      Ge mislin, ka eni ka tu pisarijo, majo betek da vidijo dvej črki JJ. Tau so pravi betežniki, nej ovi drugi. Dunk se zamislite kelko mržnje je v vas. Kak še lejko funkcijonejrate kak lidge.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    56. gost
      01.03.2015 ob 21:03 LFL gost

      Smrdlivec si ti tele RDEČO

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    57. gost
      03.03.2015 ob 12:28 gost

      gost23 tvoje funkcije so verjetno na nivoji možgansko paralizejranoga betežnika kateri ma že cejlo živlenje probleme z extremno pretirano erekcijo na rdečo zvejzdo. Kak pa ti lejko funkcionejraš?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    58. gost
      03.03.2015 ob 18:49 gost

      Gostili ste politika - zapornika

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.